Rimmel Scandaleyes Retro Glam Mascara.

Als het om mascara’s gaat is Rimmel 1 van mijn favoriete merken. Ze separeren bijna altijd perfect naar mijn smaak en zijn gewoon echt goed diep zwart van kleur. Laatst ontving ik deze Rimmel Scandaleyes Retro Glam mascara en ik moet zeggen dat mijn hoge verwachtingen van deze Rimmel mascara zeker wel zijn uitgekomen. I’m not disappointed!

DSC_4523 copy Als eerste de verpakking, lekker kek en love de vorm. De mascara ligt lekker in de hand en voelt ralaxed tijdens het aanbrengen. Hij is groot genoeg om er geen verkrampte hand van te krijgen wat iets is wat ik wel vaak met erg smalle of kleine mascara’s heb. De kleur is perfect diepzwart zoals ik verwacht had en het best apart gevormde borsteltje separeerd als een malle zonder volume bij de aanzet te verliezen.

Op de foto hieronder is de mascara samen met de bijpassence eyeliner aangebracht. Van deze Rimmel liner komt later nog een review! :3

rimmel scandaleyes mascara liner copy

Volume, check! Lengte, check! Separatie, check!

Deze mascara is 100% femketje-approved en ik weet zeker dat ik deze zelf ga kopen zodra deze op is. De Rimmel Scandaleyes Retro Glam mascara kost 12,99.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Rimmel Scandaleyes Retro Glam Mascara.”

  1. Mooi met die eyeliner erbij! Klinkt wel als een goede mascara. Ik vind het borsteltje er ook leuk uit zien! Het is dat ik nog genoeg mascara’s heb, anders had ik hem wel willen proberen!

  2. Wauw, die ziet er goed uit! Ik vind zelf de mascara’s van Rimmel ook vaak het fijnste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//