Sally Hansen Fuzzy Coat 300 Peach Fuzz.

Eerder reviewde ik al de andere Fuzzy Coat lak die ik heb, vandaag mijn tweede potje in de kleur 300 Peach Fuzz. Ik hou zelf altijd wel van funky lakjes, en ook deze stond hoog op mijn wishlist!

DSC_4497 copy De lak heeft een simpele blanke basislak met daarin tinsel achtige *langwerpige* glossy peachy en licht gele stukjes/glitter. Echt glitter is het niet te noemen want het is niet super shiny en shimmery, maar een lichte glossy finish hebben de tinsel stukjes wel. De lak is best goed dekkend te krijgen met een laagje of 3 a 4, maar zelf vind ik de lak met 2 dunne laagjes over bijvoorbeeld een oranje of prachy kleur lak het mooist.

DSC_4503 copyOp de swatch hierboven zijn twee laagjes Peach Fuzz aangebracht over een dekkende peachy lak.

De Sally Hansen Fuzzy Coat lakjes bevatten 9,17ml lak en kosten 9,99 per stuk.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Sally Hansen Fuzzy Coat 300 Peach Fuzz.”

  1. De fuzzycoat heb ik eigenlijk alleen maar gezien zonder ander lakje eronder. Dus alleen maar fuzzycoat. Deze combinatie met peachy lak eronder vind ik veel leuker!

  2. ik zag deze ook liggen bij de DA en vond ze erg cool om te zien, uiteindelijk toch niet meegenomen omdat ik van mezelf weet dat ik veel te weinig nagellak draag. Maar ik vind deze ook super gaaf net even anders ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//