NYC Applelicious Lipbalm – 353 Pink Lady.

Lipbalms zijn voor mij het hele jaar door een musthave. Waar ik ook ga en sta, een lipbalm heb ik altijd bij me. Zeker nu het najaar begonnen is MOET ik een lipbalm hebben die net wat meer voedend en hydraterend is dan een simpele chapstick. Vaseline blikjes zijn ook niet altijd alles en om het allemaal toch net wat meer hygiënisch te houden is een lipstickvorm toch wel ideaal. Daarom draag ik de laatste tijd continu mijn nieuwe NYC applelicious lipbalm bij me in de geur (en/of smaak?) 353 Pink Lady.

DSC_4528 copy Ik moet echt even zeggen hoe cute ik deze lipbalm vind met dat appeltje midden in de stick. De verpakking is practisch en niet erg fancy maar dat hoeft ook niet. De lipbalm laat een lichtroze sheer laagje achter op de lippen en ruikt zo ontzettend lekker. Echt zoetig als appeltjes! Hij trekt goed in en hydrateerd voor deze tijd van het jaar prima voor mijn droge lippen. Hij maakt ze lekker zacht en kissable, en wie wil er nou geen kissable lips dit najaar?

nyc applelicious copy

De lipbalm is te koop bij o.a. kruidvat filialen die een NYC schap hebben en kost 2,79 per stuk.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “NYC Applelicious Lipbalm – 353 Pink Lady.”

  1. Dat is niet duur, hij ziet er écht super schattig uit. Ik gebruik meestal juist wel de blikjes van vaseline omdat ik die makkelijk mee te nemen vind, hoewel in mijn tas en niet in mijn broekzak ofzo, smeltgevaar.

  2. heb zowel deze als de rode versie hiervan, die rode vind ik echt super fijn! deze roze staat me helaas niet zo goed.. :(

  3. Heb deze zelf ook, weer herontdekt een paar weken geleden.. Liefde op het tweede gezicht, zullen we maar zeggen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//