Bijna Vergeten: 3X Catrice Glamazona Polishes!

Vorige week liep ik even door het kruidvat te snuffelen en kwam ik in een uitverkoopbak 3 van de 4 Glamazona LE lakjes tegen voor maar €1 per stuk. Ik kon mezelf niet tegenhouden en ook mijn massive nobuy kon deze goede deal niet weerstaan. Ik nam ze dus lekker alle 3 mee!

DSC_4662 copy 01 Dirty Liana doet me qua naam nogal denken aan het nummer Dirty Diana van Michael Jackson XD Het is trouwens echt een erg mooie creamy kleur, een best mooie najaarsgroen die naar teal neigt. De lak is perfect dekkend met 2 laagjes.

DSC_4666 copy02 I Got The Flower! is een leuke medium paarse tint, ook weer lekker creamy en lakt fijn. Ook deze lak is met 2 dunne laagjes mooi egaal en dekkend.

DSC_4665 copy04 Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum is zoals de naam al doet vermoede een lime gele lak. Zoals de andere 2 lakjes die ik heb is ook deze mooi creamy en snel dekkend met 2 laagjes. Deze lak vind ik wel erg gaaf en uniek omdat er geen shimmertje of glitter in zit. Ook is hij perfect om mee te watermarblen of andere nail art dingetjes mee te doen.

DSC_4663 copyHet enige lakje wat ik niet heb kunnen scoren voor €1 was de felle roodoranje tint, die was in mijn filiaal al uitverkocht. De lakjes bevatten zoals altijd 10ml lak en kosten normaal €2,99 per potje. Als het goed is kun je deze lakjes dus nog voor een klein prijsje scoren wanneer je in de uitverkoopbakken snuffelt!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Bijna Vergeten: 3X Catrice Glamazona Polishes!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//