Project Positief Tag!

Ik ben weer helemaal into the tags geslagen nu ik steeds meer unieke online zie komen. Vandaag ook weer eentje die ik overal en nergens tegenkwam op andere blogs: De Project Positief Tag. Tijd om lekker positief te doen dus ;D

happiness

Wat is je favoriete quote en waarom?
“Never regret anything!” Dit is eigenlijk gewoon mijn motto omdat je maar 1 keer leeft en je best moet doen om er het beste van te maken. Iedereen maakt fouten maar daar kun je alleen maar van leren. Nooit spijt hebben van de dingen die je doet, want dat is zonde van je korte tijd hier op deze wereld.

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!
Mijn eigen huis bouwen, precies zoals ik het wil.. Echt from scratch zegmaar :)

Wat betekent geluk voor jou?
Liefde en eerlijkheid. Blij zijn met wat je allemaal kan doen, wanneer je maar wilt. Vrijheid!

befree

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Mijn 5 lieve vriendinnetjes: Aliceanneke, Marije, Angela, Melissa en Sabine <3 Girlfriends for life!

Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Home made food van mijn mams :D

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Door 1 van mijn collega’s at work. Helemaal koekoe zijn we daar! Super gezellig en de dagen vliegen voorbij als je lol hebt in en op je werk.

smile

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Dat weet ik eigenlijk niet zo heel goed. Ik denk dat ik dan maar kies voor dat ik zo vroeg uit huis ben gegaan, ben gaan samenwonen en alles zelfstandig heb opgebouwd. Ik heb mijn minder leuke verleden los gelaten zonder het te vergeten maar door het wel te vergeven.

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Wees blij met wat je hebt in je leven. There is no rainbow without a little rain <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Project Positief Tag!”

  1. Mooi ingevuld! Ik vind deze tag zo leuk ! Ik deed m pas ook! Dagmar heeft de tag al goed weten te verspreiden!

  2. Wat heb je de tag mooi ingevuld :). Je mag best trots daarop zijn hoor! En wat is Aliceanneke een bijzondere naam, nog nooit eerder gehoord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//