Q&A: Some Answers :D (Finally!)

Hi lieve lezers!

Serieus, shame on me want ik zocht net op hoe lang het nu eigenlijk was geleden dat ik voor het laatst een Q&A artikel had gepost, toen ik er tot mijn schrik achter kwam dat ik de laatste helemaal niet meer beantwoord had!

Bij deze dus mijn antwoorden.. Super laat i know maar excuser moi! Mocht je nog andere vragen hebben dan deze hieronder, dan kun je ze altijd in de comments onder aan dit artikel vragen ;)

175904368-592x299

Amelie vroeg: Hoeveel geef je gemiddeld per maand uit aan makeup, nagellak en beauty?
Dat verschilt heel erg of ik echt iets nodig heb wat op is, of¬†ik¬†alleen voor een mooie limited edition ga. Ik denk dat het op zijn minst 10 euro per maand is, dan tel ik shampoo, tandpasta en doucheproducten mee voor mij en Roy samen. Maar gemiddeld is het zo’n 20 tot 30¬†euro als er weer eens een mooie collectie uit is gekomen, of ik een china glaze collectie MOET hebben. Het valt reuze mee in ieder geval, maar ik werk ook fulltime dus af en toe mag je jezelf wel een beetje kietelen!

Beau vroeg: Welk beautyproduct bezit je het meeste en hoeveel heb je daar dan van?
Haha, nagellak ofcourse! Hoeveel potjes ik precies heb weet ik niet, maar ik zit al ruim boven de 700 geloof ik.

pizap-com13867456932791

Sabrina wilde weten: Wat is je favoriete nagellak en make up merk?
Sinful Colors, China Glaze en Essence voor nagellak. Qua make-up vind ik Sleek awesome maar hebben Essence en Catrice vaak erg mooie budgetproducten die niet onder doen voor high end merken.

beautyforgirls vroeg me: Wat is je favoriete kleur lipstick?
Een nude roze tint, altijd mooi en staat bij elke look en elke gelegenheid.

Becky vraagt: Heb je een (toekomstige) kinderwens? En: Krijgen we een stash-update (woepie!)?
Ooit wil ik wel kinderen, eigenlijk best wel een stuk of 4 omdat ik zelf ook uit een groot gezin van 5 kinderen kom. Maar laten we over en jaar of 3 eerst maar eens aan 1 kind beginnen. En een stash update heb ik een aantal maandjes geleden nog gedaan, begin volgend jaar denk ik dat ik er weer eens eentje doe :)

keep-calm-and-love-blogging-2

Lisa was benieuwd naar: Wat vind jij het leukste aan het bloggen? Bijv. schrijven, foto’s maken of researchen?
Fotograferen en vooral het creatief bezig zijn door het maken van looks en nail art.

Ellis vroeg: Hoe vaak in de week verander je je nagellak kleur? Als je het gewoon draagt, swatches tellen niet mee!
Ik probeer het in ieder geval 2 keer per week te doen. Maar nu ik soms weken draai op mijn werk van 50 uur komt het er niet altijd van. Maar minimaal 2 keer is toch wel een must. Vroeger toen ik nog parttime werkte (oh die goede oude tijd bij C&A Vlissingen) deed ik mijn nagels bijna elke dag!!

Maaike was op dreef en had een aantal vragen: Ben je wel eens dronken geweest En hoe was dat? En wat vind je van dronken mensen?
Echt super dronken ben ik nog nooit geweest. Ik drink ook pas alcohol sinds mijn 18e maar nooit zo veel dat ik een kater heb of niet meer weet wat ik allemaal gedaan heb. Dronken mensen vind ik zelf wel grappig, maar alleen als ik zelf ook echt uit ga. Zolang ze maar niet te handtastelijk worden, dat vind ik dan weer een massive no go, vooral bij mannen. Oh en wanneer dronken mensen gaan vechten in de kroeg…. zo’n afknapper!

DSC_8775 copy crop small

Ook wilde Maaike weten: Hoe vaak epileer jij je wenkbrauwen? Sinds wanneer doe je dat? Hoe was dat toen je dat de eerste keer zelf deed? En hoe bepaal jij je vorm van je wenkbrauwen?
Mijn wenkbrauwen zijn heel makkelijk. Ik heb bij¬†elke wenkbrauw misschien 3¬†random losse haartjes die ik 1 keer per maand weghaal en that’s it. Wel heb ik toen ik op de middelbare school zat een tijd gehad dat ik ze gruwelijk smal¬†epileerde. Echt van die dunne streepjes had ik toen :’) Ben blij dat ik daar binnen een jaar vanaf was gestapt. Ik epileer ze ongeveer vanaf mijn 13e/14e. De vorm van mijn wenkbrauwen is erg natuurlijk, maar dat komt ook omdat ik er vrij weinig aan hoef te doen. Ik heb geluk dat mijn wenkbrauwen van nature een mooie vorm hebben.

Tot zover alle vragen van mijn laatste Q&A artikel. Mocht je nog meer vragen of andere vragen hebben laat ze dan hieronder achter, dan beantwoord ik ze in een volgend artikel ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Q&A: Some Answers :D (Finally!)”

 1. Leuke Q&A ik heb ook een paar vragen
  Wat voor telefoon heb je
  Hoe oud ben je
  Waarom begon je een blog
  Sorry dat het er 3 zijn maar ik volg je blog net sinds vandaag! :3
  Ik zocht body fruit op want daar ben ik verslaafd Aan *~* en toen zag ik je blog.. Dat artikel ging over body fruit kokos scrub en body butter.

  Groetjuzzz~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//