Sinful Colors – Fig + Boom Boom.

Er staat nog een berg nagellakjes te wachten om geswatched en gereviewed te worden, maar eerst alle lakjes uit een oude shoplog eens reviewen! Vandaag 2 lakjes die al een tijdje in mijn stash te vinden zijn, en die super pretty zijn voor deze tijd van het jaar. Vrolijk maar toch herfstig.

DSC_8553

Fig is een erg mooie creamy lak. Een medium paars die perfect is voor de herfst en winter. Op de swatchfoto hierboven heb ik maar 1 laag aangebracht. Normaal gesproken zou ik dan voor 2 dunnere laagjes gaan om de droogtijd in te korten. Maar als je alle tijd hebt kun je ook lekker makkelijk voor 1 laag gaan. De lak bevat een hele subtiele shimmer die je vrijwel niet terug ziet op de nagels. Hij is gewoon mooi en een must voor paars liefhebbers.

DSC_8550Boom Boom is een kleur die me meteen aansprak toen ik hem zag staan in het SC schap. Lekker fel fuchsia, en komt erg dicht in de buurt van de kleur van 2014: Orchid. Jammer genoeg schenen mijn tips nog een beetje door na 1 laag, maar dat zou 2 dunnere laagjes wel kunnen oplossen. Ook deze lak is erg creamy maar bevat geen shimmer.

Sinful Color lakjes kosten normaal gesproken 1,99 euro per potje van 15ml lak. Super budget en de kwaliteit liegt er niet om!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Sinful Colors – Fig + Boom Boom.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//