Dove Purely Pampering Nourishing Body Oil.

Een hele tijd geleden won ik deze twee Dove body oils. En sinds de eerste keer gebruiken ben ik hooked! Ze staan nu standaard op mijn plankje in het badkamer kastje en gebruik ze bijna dagelijks.

Benieuwd naar mijn ervaring en mening, lees dan snel verder ;)

20141110_112814

Als eerste de purely pampering body oil in de geur pistachio cream & magnolia. Dove, serieus: high five voor 1 van mijn favoriete floral geurtjes er in te doen, ik ben gek op magnolia!

Deze olie is vrij dun en waterig, en trekt super snel in zonder icky sticky laagje achter te laten. Mijn huid voelt gevoed en zacht, en de geur blijft lekker lang hangen. Zelf gebruik ik deze graag in de ochtend als ik net uit de douche kom en mezelf klaar maar voor de nieuwe (werk)dag.

20141110_112933De andere body oil is stiekem toch wel mijn favoriet deze tijd van het jaar. In het najaar hou ik wel van wat zwaardere en meer zoete geuren. Shea butter en warm vanilla is de perfecte mix, niet te zwaar qua geur en zoooo heerlijk om te gebruiken als je na een lang warm bad helemaal relaxed je bedje in wil kruipen.

Ook deze olie trekt snel in, maar is wat dikker qua substantie en bevat een lichte shimmer die je huid een gorgeous en erg subtiele glow geeft. Ook deze geur blijft lekker lang hangen en omdat ik hem gebruik net voordat ik ga slapen, ruikt onze slaapkamer er ook helemaal naar. Me likey!

20141110_113016 20141110_113046De prijs van deze olie heb ik even moeten opzoeken omdat ik deze twee zelf gewonnen had, maar hij varieerd zo tussen de 10 tot 12 euro. Niet heel erg budget maar de olie werkt zo ontzettend zuinig dat je een eeuwigheid met een flacon van 150ml doet. Hou je niet zo van dikkere lotions of body butters maar kan je huid wel een extra verzorgingsessie gebruiken? Dan raad ik je deze body oils zeker weten aan!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Dove Purely Pampering Nourishing Body Oil.”

  1. Fijne review. Vooral voor mijn huid lijkt me dit erg fijn. Ik heb ze wel zien staan, maar van de week toch 1 kopen.

  2. Ik heb ze allebei en allebei echt heel fijn =) En je doet er inderdaad heel lang mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//