Polish Review: Essence – Happy Girls Are Pretty LE.

De collectie Happy Girls Are Pretty is al enige tijd in de schappen maar toch wilde ik er nog even een kort maar krachtig review artikel over schrijven, aangezien ik de lakjes echt amazingly fijn vind!

20150924_144228

20150924_123249

Als eerste de lak 01 Make Me Smile, een pretty parelmoer witte lak met fijne shimmer. De lak is ietsjes streperig maar dat is goed op te lossen met een goede basecoat. Ook dekt hij aardig snel met 2 a 3 dunne laagjes.

20150924_124321

02 Happy Girls Rock is een shimmery paarsige grijze tint. Erg mooi in het najaar en dekt ook met 2 a 3 dunne laagjes. Deze lak droogt wel matte op, dus daar moet je van houden!

20150924_125519

Nog zo’n matte opdrogende lak is 03 Enjoy The Little Things. Deze lak heeft ook weer een shimmery substantie en is een peachy beige tint. Erg pretty, ook bij bleke huidjes zoals ik. Natuurlijk kun je de matte lakjes altijd glossy maken met een shiny basecoat, mocht matte niet zo jouw ding zijn.

20150924_130301

04 Just Happy! is een mooie lichte oudroze tint, dekt perfect met 2 dunne laagjes en bevat totaal geen glitter of shimmer. Gewoon een mooie creamy lak met glossy finish, wat wil je nog meer? Deze is zeker favoriet in huize femketje :3

20150924_131029

De 5e lak is mijn favoriet. Ik draag hem sinds ik de collectie een paar weekjes terug kocht ook bijna bij elke mani die ik op m’n nagels doe. 05 Pretty You! is een perfecte nude tint voor een bleekscheet als ik. Het is een camel achtige beige tint, maar erg licht en gewoon weg gorgeous. Deze lak dekt ook met maar 2 dunne laagjes, en ik ben in LOVE.

20150924_132327

De laatste lak is 06 The Choco Side Of Life, en is een perfecte donkerbruine chocolade kleur. Ook deze heeft shimmer waardoor het een metallic achtige finish krijgt. Ik vind tinten als deze echt perfect voor de herfstmaanden. Lekker warm en cosy.

De lakjes bevatten 8ml per potje en kostten me als ik het me goed herinner €1,89 per stuk. Ik ben echt verliefd op alle lakjes, maar vooral nummer 05 is een all time en instant favorite!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Polish Review: Essence – Happy Girls Are Pretty LE.”

    1. Ik moet zeggen dat ik dat nu ook wel heb, de vorige Catrice collectie vond ik ook al niet zo herfstig, maar de nieuwe met die paarse tinten is echt super autumn-proof en lekker donker :D

  1. Ik vind de kleurtjes wel iets hebben, maar kies zelf niet zo snel voor deze tinten! :-) Fijn om ze allemaal op een rijtje te zien! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//