Een Winterjas Of Mantel…?

Mijn 25ste verjaardag was vorige week alweer en dat betekend wat extra shopping moneys ontvangen om wat leuke nieuwe kleding en make-up te scoren. Ik ben nog steeds op zoek naar een nieuwe winterjas, maar twijfel heel erg of ik voor zown fluffy jas ga, of net als de afgelopen jaren voor een mantel of wollen nette jas. Weegschalen zijn echte twijfelkonten, maar gelukkig heb ik zoals altijd wel keuze genoeg bij Esprit. Ondanks de twijfel, weet ik vaak wel wat ik wil wanneer ik het zie, dus veel keuze is een must voordat ik mijn ultieme “YES dit is ‘m moment” heb!

esprit

Zoals ik al zei heb ik de afgelopen 3 a 4 jaar een klassieke en nette wollen jas gehad. Ik doe altijd super lang met mijn jassen (opgegroeid onder het mom van dat je zuinig moest zijn op je spullen, “ons Zeeuw’n bin zuunig”), maar ik ben echt toe aan wat anders. De gewatteerde jassen lijken me ook wel erg leuk, maar heb altijd het idee dat ze me nogal op een opgepropt michelein mannetje laten lijken, ondanks dat ik ze altijd bij andere dames prachtig vind staan. Weer een klassieke nette mantel of jas kan natuurlijk ook, of ik ga gewoon weer voor een nieuw gevoerde bikerjacket in een herfstige tint, om aan mijn al grote bicker jasjes collectie toe te voegen.

Volgens mij is mijn twijfelachtige karakter al goed op te merken. Wat zouden jullie doen? Weer een klassieke lange wollen of tweed jas, of juist totaal wat anders met een gewatteerde kortere jas, of juist een dikke kimono of bikerjacket…..

Ik weet in ieder geval wel dat ik ga slagen bij Esprit, waarschijnlijk online of misschien is het ware “YES-moment”  in de fysieke winkel als ik ze aan probeer. Voor nu ga ik nog ff lekker rondsnuffelen op de webshop voordat ik mijn definitieve keuze maak. Advies en opties zijn altijd welkom!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

2 thoughts on “Een Winterjas Of Mantel…?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//