Parfum Review – Larome (D-Shop).

“Parfums en meer!” dat is de slogan van de super awesome webshop d-shop.nl, welke me heeft gevraagd wat parfums uit te kiezen en te testen. D-shop verkoopt parfums van het merk Larome, welke met dezelfde formules parfums maakt zoals de echte grote merken zoals Chanel, Gucci, Paco Rabane, noem maar op! Eigenlijk is het gewoon the real deal maar stukken betaalbaarder en zitten alle geuren in dezelfde mooie klassieke flesjes.

DSC_0041

Ik heb zelf een fullsize flacon gekozen in 68F: Katy Perry – Killer Queen

“Net als de zangeres is deze geur rebels en met een flinke dosis pit. Alles wat gewoon is wordt overboord gegooid. Met als resultaat een verslavende geur die betovert en smeekt om aandacht. Het is voor de zelfverzekerde en machtige vrouw. De geur is geïnspireerd op rode fluweelbloemen waarvan de dieprode bordeauxkleuren doen denken aan een koninklijke mantel.

 • Topnoten: Bergamot, bosvruchten, wilde bes en pruim.
 • Hartnoten: Arabische jasmijn (sambac), celosia, rainbow plumeria en rode fluweelbloemen.
 • Basisnoten: Cashmeran, patchouli en praliné.
  Geurgroep bloemige fruitige gourmand geur”

DSC_0046

Ik heb zelf een tijd getwijfeld deze bij de drogist te scoren voor een veel te hoge prijs voor een flesje van 20ml, ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb, want deze parfum van Larome is precies het echte Killer Queen geurtje en blijft nog langer hangen ook. Super nice! De prijs van de flacon met 50ml parfum kost namelijk maar €22,50, de hele grote flacon van 100ml kost maar €27,50!

Verder heb ik nog 2 kleine test geurtjes gekozen, elk van 8ml parfum. Deze testers (2stuks) krijg je trouwens gratis bij een bestelling van €50 of hoger, maar sowieso ook 1tje bij elke bestelling op zich. De 2 kleine geuren die ik heb gekozen zijn:

“35F: Chanel – Coco Mademoiselle is oosters-fris, heeft bloemige akkoorden van jasmijn en roos en is luchtig als een bloemblaadje. Fris en sensueel, een sexy en geraffineerd parfum. Absoluut eigentijds. Het is een bloemige geur voor vrouwen met een grote persoonlijkheid, helder, fris en verfijnd.

 • Topnoten: Sinaasappel, mandarijn, oranjebloesem en bergamot.
 • Hartnoten: Mimosa, jasmijn, Turkse roos en ylangolie.
 • Basisnoten: Tonkaboon, patchouli, opoponax, vanille, vetiver en witte muskus.
  Geurgroep chypre bloemige geur”

En:

“38F: Kenzo – Flower is een sensuele bloemige geur met een intens hart. Vol innerlijke energie.

 • Topnoten: Bulgaarse roos, mandarijn, meidoorn en zwarte bes.
 • Hartnoten: Jasmijn, opopanax (gompastinaak), roos en viooltje.
 • Basisnoten: Vanille, wierook en witte muskus.
  Geurgroep oriëntaalse bloemige geur”

Beide mini’s zijn ook echt favoriet en ik ga zeker weten binnenkort nog een paar fullsize flacons scoren aangezien deze 3 geuren me zo ontzettend goed zijn bevallen. Vergeleken bij de echte dure geuren zijn ze gewoon identiek! Ze blijven lang hangen qua geur en zijn goed te betalen, ook wanneer je on a budget bent ;)

Oh en goed nieuws: met de code femketje5 krijg je ook nog eens 5% extra korting, en je betaald standaard geen verzendkosten!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Parfum Review – Larome (D-Shop).”

 1. Wat een mooie review!
  Heel erg bedankt en we vinden het erg leuk dat je er zo positief over bent!
  Hopelijk is je enthousiasme aanstekelijk ;-)

 2. hoe weet ik nu dat jij er geen baat bij hebt dit hier neer te zetten enzo….FM heeft ook goede produkten en zijn ook goed maar je moet het net maar treffen denk ik….wou dat ze mij vroegen te testen HAHA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//