Paris Memories Glitter Polishes.

Een tijdje terug was er een super budget actie gaande bij Big Bazar waar deze Paris Memories lakjes voor nog minder dan normaal verkocht werden. Ik nam er twee mee aangezien er niet heel erg veel keus meer over was en glitterlakjes zijn altijd meer dan welkom in mijn stash. Ik weet trouwens niet meer precies hoeveel ik er voor betaald had, maar het was geloof ik minder dan €0.80 per flesje.

De zilveren glitterlak bevat een blanke basislak met daarin ietwat chunky zilveren glitters. De lak heeft een normale tot snelle droogtijd en geeft elk nagellak design een leuk effect. Ik combineer deze vooral vaak bij watermarble designs of ombre/gradient nails.

De andere lak bevat een donkergrijze sheer basislak met daarin hele fijne zilverkleurige glitters en shimmer. Deze glitterlak is zelfs dekkend te krijgen met een laagje of 3, wat met de gewone zilveren glitterlak niet kan (of je moet 8 lagen aanbrengen maar daar zit niemand op te wachten). De lakjes hebben trouwens geen namen, alleen saaie nummers (251 en 255).

Loop af en toe eens binnen bij Big Bazar want ze hebben er best mooie acties, ook van andere duurdere merken zoals Maybelline!

x femketje

Psssst! Heb jij al je brandende vragen aan mij al gesteld?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Paris Memories Glitter Polishes.”

    1. Nou ze zijn eigenlijk beter dan ik had verwacht! een beetje te vergelijken met de houdbaarheid op de nagels van Essence colour&go lakjes. Voor het geld is dat zeker niet slecht ^^

  1. Hele mooie glitterlakjes! Ik vind de Big Bazar ook altijd een erg leuke winkel. Als ik er in de buurt ben dan moet ik er gewoon even binnen lopen om tussen alle spulletjes te snuffelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//