No-Ad Aloe After Sun Lotion.

Ondanks dat de zon hier maar 1.5 week lekker hard geschenen heeft en het de laatste dagen meer herfst dan zomer lijkt zijn er alsnog erg veel mensen (inclusief bleekscheetjes vriendlief en ik) verbrand. Een goede after sun lotion is altijd handig om te hebben en te smeren, ook als je niet verbrand bent maar toch even wat afkoeling zoekt na een lange warme dag.

In de glossybox van mei zat o.a. deze No-Ad after sun lotion. Zelf hou ik van lekker fris ruikende en voelende after sun lotions en met deze zit je bij beide aspecten goed. De geur is lekker fris en kokosachtig en doet me denken aan het strand en vakantie. Ik merk wel dat ik met deze lotion vaker moet smeren dan met een andere lotion die ik heb gebruikt toen ik wat verbrand was (die trouwens ook een stuk goedkoper is) omdat het koelende effect niet erg lang aanhield. Wat wel weer een pluspunt is is dat deze lotion redelijk snel intrekt en geen ‘rollende’ creme restjes achterlaat.

De prijs van deze lotion weet ik zo snel niet uit mijn hoofd (ik kan het overzichtje ook niet meer terugvinden die bij de mei glossybox zat) maar ik neem aan dat de prijs ongeveer tussen de €4 en €5 zit voor een tube van 100ml. Zeker niet duur maar toch gaat mijn voorkeur uit naar de andere, nog goedkopere en veel grotere fles lotion van het merk Cien wat te koop is bij Lidl.

x femketje

Psssst! Heb jij al je brandende vragen aan mij al gesteld?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “No-Ad Aloe After Sun Lotion.”

  1. Lijkt mij wel een fijn product. Wel jammer dat je hem vaker moet smeren, maar wel fijn dat die snel in de huid trekt. Zelf heb ik hem hier nog steeds ongebruikt op mijn kamer liggen haha. Qua prijs zit je goed hoor, want bij de Kruidvat is die €4,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//