Ohnoes! Technical Difficulties >.<

Ola lieve lezers!

Vandaag is het filmpje en artikel wat ik normaal gesproken altijd op zondag upload niet gelukt i.v.m. mijn internetverbinding die al een aantal dagen niet goed werkt. Ik hoop dat ik vandaag alsnog het filmpje e.d. online krijg, anders wordt het morgen >.<

Sorry voor het ongemak maar ik kan er helaas ook niets anders aan doen dan blijven proberen het asap online te krijgen.. Gelukkig heb ik over de 1000 artikelen online staan dus snuffel gerust wat rond in oudere artikelen :3

x femketje

Psssst! Heb jij al je brandende vragen aan mij al gesteld?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Ohnoes! Technical Difficulties >.<”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//