21 thoughts on “Opgemaakt Juli 2013.”

  1. Leuke producten heb je opgemaakt! Ik gebruik zelf ook altijd heel veel watjes, dus ik begrijp je ;) Vind je die mascara van Essence trouwens fijn? Ik ben er wel benieuwd naar. x

  2. Ik heb ook van die dingetjes in mijn nagels :( Polijsten werkt voor mij prima ☺ Veel dingen opgemaakt, en wat heb je toch een heerlijke stem <3_<3 Ik ben benieuwd naar de winactie :)

    Kusjes

  3. Vind dit leuke filmpjes, je hebt lekker veel opgemaakt. De mascara van Essence heb ik ook en daar ben ik zo tevreden over. Bij mij vliegen de wattenschijfjes ook altijd de deur uit. Ik ga ze ook eens bewaren eens kijken hoeveel er door gaan:-) . Mag ik vragen welke nagellak je op had? Vind het een mooi kleurtje.

    1. De nagellak was de blauw/paarse changing colour lak die ik bij Intertoys heb gekocht. Alleen liep ‘ie niet over van kleur omdat het toen ik dit filmpje opnam zo ontzettend heet was. Het reviewartikel van die colour changing lakjes stond gisteren online :)

  4. leuk filmpje en heerlijke producten heb je opgemaakt. Jammer van de handcreme, maar groot gelijk heb je om het weg te gooien, doe ik ook gelijk als een product funky ruikt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//