WINACTIE: Horizontal Cross Necklace! CLOSED/GESLOTEN!!

Ola lieve lezers!

De laatste winactie is alweer eventjes geleden dus het werd wel weer eens tijd voor een nieuwe. Dit keer geef ik 1 van mijn favoriete sieraden weg (wel een brand new one die nog helemaal verpakt zit natuurlijk), namelijk de must have ketting van 2013: de horizontal cross necklace! De lengte van de ketting is normaal, niet super lang maar ook weer niet super kort. Je kunt mij ‘m zien dragen in mijn favorieten filmpje, mocht je nieuwsgierig zijn.

winactie femketje 28juli 18aug 2013Wat MOET je doen om kans te maken op deze lovely cross necklace?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry ladies and gents, ik moet streng zijn!*

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op een awesome horizontal cross ketting! Voor alle info http://femketje.nl/?p=6550 “
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Volg via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.
– Schrijf zelf een artikel of maak een sidebanner over deze winactie op jouw site/blog.

Deze actie loopt van 28 juli t/m 18 augustus 2013. In de week daarna contacteer ik de winnaar (die ik trouwens via random.org kies) via email, zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achter laat, anders moet ik een andere winnaar kiezen! Mocht jij de winnaar zijn en niet binnen 1 week hebben gereageerd, dan kies ik een nieuwe winnaar en vervalt jouw deelname!

Have Fun & Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

28 thoughts on “WINACTIE: Horizontal Cross Necklace! CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. Yay, weer een leuke winactie! Ik zag het gister al op je twitter, dus ik ben er nu lekker snel bij ^^ Ik vind de ketting echt heel tof, heel erg stoer en edgy, precies mijn stijl! Ik had alles al gedaan dus nu hoef ik niks meer te doen haha, ik ben al overal op geabbonneerd en ik volg je ook op bloglovin/instagram/facebook/twitter. Ik heb dus alles gedaan behalve een artikel op mijn eigen blog schrijven, en je artikel staat nog niet op bloglovin, maar zodra hij er staat zal ik hem ook liken. Fingers crossed! (Saw what I did there? hehehe)

 2. Wat een super leuke ketting! Ik wil graag meedoen :) Ik volgde je al op bloglovin, facebook, twitter en was al geabonneerd op youtube. Ik heb de tweet getweet :) En ik heb een artikel geplaats op mijn blog over jou :)

  Veel succes iedereen xxx

 3. Ik doe mee! Ik vind de ketting echt super mooi! Waar heb je hem eigenlijk gekocht?
  Ik volg je al op bloglovin en ik heb geliked.

  -Ik volg je op twitter (Je moet me alleen nog goedkeuren) en ik heb getweet. naam: ChristyCaramel
  – Ik volg je op facebook. Naam: Christy Kwok
  – en ik ben geabbonneerd op je youtube kanaal. naam: LittleRebelxxx

  Groetjes!

 4. Ik ga deze keer niet mee doen omdat ik niet zo’n fan ben van kruisjes en ik iemand anders de ketting meer gun. Nog veel succes allemaal!

 5. Oeehh wat een leuke ketting ! Ik doe zeker mee en het volgende heb ik gedaan :

  Ik volgde je al via BL en heb het bericht geliked
  Ook volgde ik je al via facebook en instagram en sinds vandaag ook op youtube !!

  xx

 6. Hoii!!
  Ik doe mee! Suuuuuuuper leuke ketting!
  Ik like het artikel
  Volg je op bloglovin
  Ik volg je op twitter en heb het getweet
  Ben op je youtube geabboneerd (youtube is Chantal Sinke)
  Liefs Chantal

 7. Super leuk, ik doe heel graag mee! Dit heb ik allemaal gedaan:
  – Ik volgde je al via Bloglovin en ik heb het artikel geliked ♥
  – Twitter; Charile96
  – Instagram; Charile96
  – Youtube; loveyourlifec

 8. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik volg je via bloglovin & heb het artikel geliked, ook volg ik je via youtube.

 9. Superleuk !
  Ik doe mee !

  Ik volgde je al op Bloglovin, en ik heb het artikel geliked.
  Ik volg je via Instagram, ben geabbonneerd op je youtube, en ik volg je via facebook.

  xox

 10. Ik doe zeker mee!
  Volg je op bloglovin en heb het bericht geliked (19e like), volg je op twitter en heb de tweet geplaatst (@zowiets_) volg je op instagram (@jesuiszoe_) geabonneerd op youtube (thisisjustzoe) en faceboik geliked (zoe louwerse

 11. Ik vind het echt een super leuke ketting & actie! Ik heb u aangevraagd op Twitter & Instagram en ik vind u leuk op Facebook. Ik heb ook op u geabonneerd (is dat gratis?) & ik volg u op bloglovin en heb deze actie geliked =D

 12. Wat een super leuke actie & ik doe zeker mee! Ik vind het kettinkje echt super schattig! Ik heb je gevolgd op bloglovin! Ik hoop dat ik win!

  Liefs, Natasja ♥

 13. Ik doe graag mee !! Sieraden zijn altijd welkom hahaha.
  Ik volg je via bloglovin en het bericht is geliked!
  ik volg je via instagram: Justnailpolishes
  Heb de fb pagina geliked Justnailpolishes
  En ik heb de tweet getweet Justnailpolish.

  Duimen :)

 14. Ik doe graag mee met je winactie want ik vind deze ketting prachtig! Geloof het of niet maar ben al even opzoek naar zo één die me echt aanstaat en dit is er zo eentje :) Ik volg je op bloglovin en facebook :) x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//