Budget Intertoys Tip: Colour Changing Nagellakjes!

Vorige week was ik dol enthousiast toen ik op instagram een aantal foto’s voorbij zag komen van mede nagellak-verslaafden. Het ging om 4 verschillende kleurveranderende nagellakjes die maar €2,49 per stuk kosten bij, je raad het nooit: Intertoys. Gelukkig woon ik vlakbij het centrum en moest ik vorige week vrijdagavond werken, dus kon ik niet anders dan ff binnen te springen en mijn 2 favorieten kleurtjes te scoren.

DSC_4154 copyAls eerste de wit/roze variant met de naam Feel Like Daydream Dancing. Ik moet zeggen dat ik toch wel 3 laagjes nodig had om mijn eigen tips er niet meer door heen te zien. Maar dat heb ik er wel voor over want de lak is super pretty en reageerd als een malle op warmte en kou! Als het warm is wordt de lak wit, is het koud dan wordt de lak roze. De kleuren lopen op langere nagels zoals de mijne super mooi over. Maar mocht je zelf korte nagels hebben is het effect onder de kraan wanneer je bijvoorbeelde je handen wast, ook super leuk!

colourchanging pink femketjeNL

(Een klein beetje tipwear van het werken op de foto hierboven maar deze foto laat het effect wel erg goed zien ;3)

De tweede kleur die ik mee nam was de blauw/paarse lak die als naam Feel Like Midnight Sky heeft. Deze lak was best lastig fotograferen omdat het zo steaming hot geweest is hier in Zeeland. De verkleuring werkt eigenlijk even goed als die bij de wit/roze lak, alleen kreeg ik het door de hitte niet voor elkaar meer verkleuring te laten zien dan op de nofilter instagram foto hieronder. Het werkt super goed! Als het warm is wordt de lak blauw, is het koud dan wordt de lak paars.

colourchanging blue femketjeNLBeide lakjes kosten dus €2,49 per stuk en er zijn in totaal 4 kleuren te krijgen. Elk lakje bevat 10ml lak waar je aardig lang mee doet. Ben jij net zo enthousiast als ik, ren dan naar Intertoys want volgens mij vliegen deze lakjes er super snel uit!

x femketje

PS: Morgenmiddag komt er een nieuwe winactie online!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

31 thoughts on “Budget Intertoys Tip: Colour Changing Nagellakjes!”

  1. Die zijn briljant!! Ik moet zo toch nog naar de stad… en de intertoys zit precies naast de winkel waar ik heen moet, dus ik weet al wat ik ga halen :D

  2. Heb ze gisteren ook gekocht, precies deze kleurtjes want dat zijn de leukste! Op jouw lange nagels is het effect echt heel mooi!

  3. Geniaal! Ik had al eerder gezien dat ze bij de intertoys (of was het de bartsmit…?) een dupe van een Sleek palette hebben, maar was net te laat met kopen. Deze ga ik zo snel mogelijk scoren, voor het te laat is!

  4. Ik zag dit voorbij komen op jou intagram account. Wat superleuk zeg dat er dit lakje bij Intertoys. Als in het centrum…ga ik kijken

  5. Ik ga eigenlijk nooit naar de intertoys (omdat we er niet eentje in de stad hebben zitten) en ik ga ze toch maar eens halen. Ik vind deze twee het mooiste van de vier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//