NYX – Matte Lipstick Perfect Red.

dsc_4429De zoektocht naar de perfecte rode lipstick is wat mij betreft over nu ik deze mooie matte NYX lipstick in bezit heb. Vandaag een kort maar krachtig review inclusief lipswatch van deze beauty lippie in de kleur Perfect Red.

Het is heel simpel: een mooie rode kleur met koelere ondertoon. Hij is echt PERFECT voor mijn huidskleur en denk dat deze ook prachtig staat bij vele anderen :) Echt matte is de lipstick niet, hij brengt lekker creamy aan en voelt ook zacht aan op de lippen. Ook werkt hij niet uitdrogend maar blijft hij gewoon comfy en uitsmeerbaar.

dsc_4431-nyx-perfect-red

Het is echt een sneeuwwitje lipstick welke ook super ideaal is om tijdens halloween looks te gebruiken, mocht je niet in bezit zijn van face paints e.d.. Hij kost zo rond de €8 of $6, verschillend waar je de lipstick aanschaft.


Hi guys and dolls! Today I’m posting a really short review of the NYX matte lipstick in the colour Perfect Red. As the name already says, it really is a gorgeous and perfect red with a more cold/blue undertone. Which I personally really love because it fits my pale skin tone perfectly. The lipstick isn’t super matte but stays nice, comfy and creamy.  It is actually perfect to use in halloween looks when you’re not able to get your hands on face paints or other special effects makeup items.

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “NYX – Matte Lipstick Perfect Red.”

  1. Rood vind ik normaal niet echt een hele mooie kleur, maar deze is wel echt prachtig helder! Hij staat ook prachtig bij je huid!

    1. Thanks :) Ik draag het zelf ook niet gauw omdat ik liever voor een opvallende ooglook ga dan echt voor knallende lippen :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//