Look – Pumpkin Queen – Halloween

dsc_4527-pumpkin-femketje

Voor mijn verjaardag op 6 oktober had ik van Roy awesome face paints gehad van het merk Eulenspiegel. Face paints stonden al zo lang op mijn wishlist en deze look is mijn eerste try out creatie met de paints. For the record: ik heb alleen basiskleuren, dus het oranje is al mixend aangebracht op mijn huid met rood en geel :3 Niet erg slecht voor een eerste keer al zeg ik het zelf!

dsc_4512-pumpkin-femketje

dsc_4523-pumpkin-femketje

Ik heb voor deze look dus 3 face paints gebruikt in de kleuren zwart, rood en geel. Ook gebruikje ik een zwarte en gele oogschaduw uit een ouder 120 palette, en wat glitters uit het NYX glitterati glitter cream palette. Een liquid liner heb ik nog voor wat kleinere details rond de mond gebruikt, een kohl potlood op de waterlijn en een zwarte mascara om alles echt goed donker te krijgen rond de ogen. En dat was het!

dsc_4513-pumpkin-femketje


//Hi guys and dolls! For my 26th birthday Roy got me 6 Eulenspiegel face paints which I had been wanting for years! This is my first try out look ever made with face paints. I actually only worked with black, red and yellow. And I had to mix the red and yellow on the skin to create the perfect orange pumpkin colour. I also used some yellow eyeshadow to highlight and some orangy/green glitter from NYX. I think I did a pretty good job for a first timer ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Look – Pumpkin Queen – Halloween”

  1. Wow! haha, nu krijg ik een melding dat ik meer dan 15 karakters moet gebruiken. Ik vond 4 eigenlijk wel genoeg :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//