Catrice – HD Liquid Coverage Foundation.

dsc_4368-copy-smallQua foundations ben ik een kieskeurige zeikerd. Daar, dat is er ook uit…

Vandaag review ik er eentje die me best verbaasd heeft en welke ik zomaar op de gok had meegenomen vanuit het KV filiaal bij mij in de buurt. Benieuwd naar mijn mening, foto’s en de hele rambam, lees dan snel verder ;)

dsc_4370

Even wat basic info: de foundation is in de meeste Catrice schappen terug te vinden voor een prijsje van €6,99 per flacon van 30ml. Een goed betaalbare prijs voor een redelijke hoeveelheid. De flacon heeft geen pompje, maar een pipetje waarmee je de foundation als het ware opslurpt en het daarna op je hand (of wellicht direct op het gezicht als dat je voorkeur heeft) uit “squeezed”. Ikzelf heb de lichtste kleur 010 Light Beige gekozen, maar in totaal zijn er 4 tinten verkrijgbaar.

De foundation is echt ontzettend vloeibaar maar geeft desondanks mijn angst hierdoor, wel een mooie medium dekking. Hij voelt erg licht aan op de huid en blend snel en makkelijk. Ook heeft ‘ie een erg lekker geurtje! Op onderstaande foto (hier komt nog een volledige look post van online voor de liefhebbers) heb ik 1 laagje van de foundation gebruikt en deze geset met de essence all about matt powder. Ik merk niet echt dat de foundation snel in lijntjes trekt of andere oneffenheden/droge huid accentueert, maar ik merk wel dat hij geset MOET worden als je een wat meer vettere huid of t-zone hebt wil je dat het langere tijd mooi blijft zitten.

dsc_4385-copy-small


//Hi everyone! I’m such a picky nagger when it comes to foundations, but today I’m reviewing one I actually like, despite that it’s super runny in substance. The foundation gives a medium coverage and has a nice smell to it. I know not everyone likes perfumes in their products, but I’ve never had any problems with it. What I do have to mention is that you have to set the foundation with a powder for a longer lasting effect. Especially when you have oily skin or a somewhat more oily t-zone, otherwise it will wear off in a few hours.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

25 thoughts on “Catrice – HD Liquid Coverage Foundation.”

  1. Wat leuk om hier meer over te lezen! Ik was erg benieuwd naar deze foundation. Wel apart dat het met een pipetje werkt, maar wie weet ga ik hem toch eens halen.

    1. Ik vond het eerst eventjes wennen maar aangezien ik toch eerst het product op mijn hand doe en daarna pas op mijn gezicht, is het vrijwel niet anders dan met een normale pompflacon :)

  2. Het ziet er heel mooi en egaal uit. Voor een foundation van Catrice is hij volgens mij echt goed! (Mooie look trouwens)

    1. Dankuuu! <3 Catrice vind ik sowieso niet slecht in foundations en concealers, alleen is het vaak moeilijk de juiste kleur en ondertoon te vinden omdat er zo'n kleine kleurkeuze is :3

    1. Oeh welke BB cream bevalt je goed? Ik vind ze meestal niet dekkend genoeg maar misschien weet jij er eentje die super nice is? :)

  3. Ik had laatst deze in gebruik, omdat ik een meisje deed opmaken met haar eigen producten. Ik werd kriebelig van dat pipetje 😁 Maar verder mooi vloeibaar, precies goed.

  4. Dat is een mooie dekking! Dat pipetje lijkt mij ook wel wennen ja. En afpoederen doe ik eigenlijk altijd met foundation, maar alsnog goede tip ja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//