Fashion – Vogue Beanie (+ Winactie!) GESLOTEN/CLOSED!!

dsc_4592-vogue-beanieIk dacht altijd dat ik geen hoeden en mutsen type was, totdat ik deze awesome Vogue Beanie mocht ontvangen en hem uitprobeerde. Het is alweer een tijdje najaar en het wordt steeds kouder, hoog tijd voor mutsen, handschoenen en sjaals. Vandaag een fashion post dus over wat ik van de beanie vind en op het eind van dit artikel nog een winactie waarbij je kans maakt een zelfde Vogue beanie te winnen ;D

De beanie zelf is van prima kwaliteit en voelt lekker soepel en zacht aan. Het is zeker niet zo’n stugge muts die na een tijdje pijn doet aan je huid. Hij is ruim genoeg want er zit een fijne hoeveelheid stretch in. Ikzelf heb een vrij klein koppie, maar ook bij manlief die een wat grotere hoofd omvang heeft zat hij prima! De prijs van deze beanie verschilt een beetje waar je hem wilt scoren, maar zit zo tussen de €8 en €15. Hij is overigens ook online nog in verschillende kleuren te vinden, maar ik hou zelf wel van een basic en goed te combineren kleur als grijs. Nu ik dus mijn beanie al gescoord heb voor deze winter, heb ik alleen nog een goede nieuwe winterjas nodig. Ik draag nu al 3 jaar (of misschien is het wel al 4 jaar) dezelfde jas en ik ben hem beu. Ik denk dat ik dit keer online ga kijken via Winterjassen.com, daar hebben ze echt zo veel keuze dat ik er wel eentje naar mijn smaak moet kunnen vinden!

dsc_4591-vogue-beanie

Maar nu voor de winactie waarbij je kans maakt op precies dezelfde Vogue beanie :D

Het enige wat je hoeft te doen is een comment achter te laten (met een geldig emailadres) waarom je mee doet en mijn blog via Bloglovin te volgen!
Natuurlijk mag je ook altijd meerdere stappen doen voor meer winkansen, zoals het volgen van mijn IG, Twitter, Youtube en FB pagina. Vergeet deze niet te vermelden in je entry comment! :) De winnaar zal via random.org gekozen worden!

De winactie loopt 2 weken vanaf nu (13 oktober) en eindigt dus om 00.00 uur 28 oktober 2016. Succes!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

32 thoughts on “Fashion – Vogue Beanie (+ Winactie!) GESLOTEN/CLOSED!!”

 1. Die is zo leuk! Ik doe mee op Bloglovin, Instagram, Facebook, Twitter en Youtube! Heel hard duimen maar want hij is zo leuk!

 2. Ik ben ook niet zo’n hoeden en mutsen muts ;-0 , maar beanies vind ik nog wel eens leuk. Zeker deze! De kleur is ook helemaal goed. Ik volg je op Bloglovin (+ loved) en Youtube en gedeeld op G+.

 3. Wat een gave muts en hij staat je superleuk! Ik zou hem heel graag winnen en volgde je al via Bloglovin.

 4. Wat een leuke actie! Ik doe heeeeeeeeel graag mee! Die muts is echt heel tof! Die zou zeker van pas komen nu het weer wat kouder aan het worden is.
  Vanaf nu volg ik je op blogloving, facebook, IG en twitter. Dus ben ook heel benieuwd naar je toekomstige posts! :)
  En nu ga ik heel hard duimen! ;)

 5. Super leuk, de beanie staat je ook leuk.
  Ik doe graag mee en volg je oa op Bloglovin,Facebook,Twitter & You Tube.

 6. Erg mooi muts, heerlijk voor de winter, ik doe graag mee, zou erg fijn om op de fiets te dragen.

 7. Met deze mooie, warme Vogue Beanie op mijn kop
  klim ik hip en goed verwarmd naar de hoogste top!

 8. Leuk ding! Je hebt toch echt een beanie hoofd hoor :)
  Ik wil m ook wel winnen, volg je overal!

 9. Leuke winactie! Ik doe mee! Ik volg je al overal een lange tijd. En de verplichte dingen uiteraard ook gedaan. Ik doe graag mee omdat ik al in de herfst gauw last krijg van hevige oorpijn. Zo’n warme muts kan ik goed gebruiken en ik kan ze goed hebben :D

 10. Leuk! Deze geef ik graag cadeau aan de dochter van mijn man. Vindt ze vast tof!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//