NYC Big Bold Curl Mascara.

Mascara’s, ik schrijf er niet vaak over omdat ik vaak langere tijd dezelfde soort mascara gebruik. Toch heb ik het afgelopen half jaar een aantal nieuwere mascara’s helemaal opgebruikt, waaronder deze NYC big bold curl mascara.

DSC_7412DSC_7414Deze mascara is niet voor iedereen weggelegd. Je moet wel echt fan zijn van grove massive borsteltjes als deze en er een beetje handigheid in krijgen. Practice makes perfect! Het borsteltje is vrij groot met grove haartjes en heeft een lichte curve.

Zelf vind ik deze mascara super fijn, hij geeft een lading volume en een mooie natuurlijke krul zonder dat je eerst je wimpers moet krullen. Nu krul ik mijn wimpers sowieso al nooit omdat ze van zichzelf krullen, maar deze mascara accentueert de krul op een manier waarop het lijkt dat er toch wimperkrullers aan te pas zijn gekomen. Ook separeert hij redelijk goed. Ik moet wel zeggen naar mate ik de mascara langer gebruikte, hij ietsjes sneller spinnenpootjes gaf doordat hij wat droger werd. Ook moet ik bij deze mascara maar 1 laagje aanbrengen, anders is het veel te veel van het goede omdat hij op de wimpers vrij snel droogt. Een mascara voor een snelle look is dit, maar je overload je wimpers wel snel als je niet vlug genoeg de laagjes aanbrengt.

DSC_7929 copy smallDSC_7863 copy smallIk heb de mascara bij o.a. bovenstaande FOTD looks gebruikt :)

De mascara is op zich wel een favoriet geworden, ik heb ‘m zo lang mogelijk gebruikt voordat hij echt cruddy en droog was met zo’n 3,5 maand. En hijย is ook nog eens budgetproof: de mascara kost maar 3,99 euro!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “NYC Big Bold Curl Mascara.”

  1. Ik heb deze ook klaarliggen, als mn huidige mascara op is ga ik deze gebruiken. Ben heel benieuwd!
    Fijn dat jij er zo tevreden over bent.

  2. Prachtig! Ik zoek al heel lang een gewone mascara die prima is. Aangezien ik altijd waterproof gebruik omdat mijn traanbuisjes niet werken zoals normaal. Omdat deze dus snel drogen op je wimpers…. Hmm voor dat prijsje vind ik het te proberen waard!

  3. Hij ziet er echt prachtig uit bij jou. Helaas loop ik zelf altijd een beetje te knoeien met grote borstels :)

    1. Haha ja moet wel zeggen dat ik in het begin dat ik ‘m gebruikte, wel een aantal keer zowat een oog uit stak bij mezelf XD

  4. Ik ben niet zo handig met van die grote borstels al is het wel lang geleden dat ik die gebruikt heb, misschien ga ik het nog wel een keer proberen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//