Sinful Colors – Tokyo Pearl.

Yep, ik ben een beetje verslaafd aan het raken aan Sinful Colors nagellakjes. Ik heb er sinds mijn vorige nagellak stash video alweer een berg nieuwe bij gescoord en vandaag review ik er weer eentje met de naam Tokyo Pearl.

DSC_7811

Tokyo Pearl heeft zoals de naam al doet vermoeden een super pearly finish. Deze is ietwat streperig en misschien niet naar iedereens’ smaak, maar ik moet zeggen dat ik een mooie witte pearl lak als deze wel kan waarderen.

Niet alleen als volledige mani vind ik ‘m mooi en classy, als nail art is hij ook perfect te gebruiken en hij stempelt als een malle met image plates :D Ook dekt te lak met 2 dunne laagjes dus dat is mooi meegenomen.

15ml lak voor 1,99 euro, goede deal!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Sinful Colors – Tokyo Pearl.”

  1. Wauw deze vind ik mooi! Ik houd wel van zilver, al m’n sieraden zijn altijd zilver dus dan matcht zo’n kleurtje wel goed haha. Wel jammer dat ‘ie een beetje streperig is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//