Sale Tip: Essence 3D Eyeshadow – 08 Irresistible Vanilla Latte.

Okay, de laatste sale tip die ik over het oude Essence assortiment geef is deze: 3D oogschaduw duo in de kleur 08 irresistible vanilla latte. (Volgens mij gaat het hele 3D assortiment er uit dus scoren die handel zou ik zeggen.) Deze heb ik nog een voor prikkie weten te scoren en heb ze van de week ook nog voor een euro zien liggen in de uitverkoopbakken. Ik snap niet waarom deze beauty er uit gaat want oh my doodles, hij is prettehh! Gelukkig is dit wel de kans om ‘m in de sale te scoren want niet alleen ons Zeeuw’n bin zuunig, niemand houdt er van om iets voor de volle prijs te kopen als het ook goedkoper kan ;)

DSC_7830DSC_7831Als oogschaduw is deze mooi, maar ook als highlighter op de jukbeenderen of onder de wenkbrauw is het een juweeltje. De pigmentatie is prima en de shimmer die er in zit is zo perfect als highlight. Een hele fijne shimmer dus geen glitterig discobal effect. Een champagne tint een een crèmekleurtje maken een mooie combinatie voor een draagbare look.

De oogschaduw is best zacht en blend daardoor erg makkelijk in de huid of met andere oogschaduw kleuren. In de crèmekleur lijkt een roze parelmoer achtige glow te zitten, uniek kleurtje!

DSC_7837Normaal gesproken kostten deze 3D duo’s 2,89 euro per stuk, maar zijn nu in de uitverkoopbakken terug te vinden voor lagere prijsjes.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Sale Tip: Essence 3D Eyeshadow – 08 Irresistible Vanilla Latte.”

  1. Dat ziet er erg goed uit! Altijd leuk als er een nieuwe collectie komt en alles in de uitverkoop gaat!
    Ik heb je genomineerd voor de Sunshine blogger award! Je kan meer info vinden in een artikel op mijn site :).
    xxx

  2. Jup… dit pareltje wilde ik voor mijn beste vriendin kopen, alleen heb hem in de winkel laten vallen. Zo zonde want hij is echt mooi.

  3. Ziet er goed uit van sommige dingen vind ik het echt jammer dat ze er uit gaan maar als het goed is komen daar weer mooie dingen voor terug laten we hopen!

  4. Deze oogschaduw heb ik ook =) Jammer dat de collectie weer vernieuwd gaat worden aan de ene kant.

  5. WOw, ik zat zooat met mijn hoofd in het beeldscherm! Wat een schitterende oogschaduws zeg, helemaal in de verpakking en de pigmentatie.. Gorg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//