NOTD – Zensible Rose.

notd femketje

Ik moet echt weer eens wat meer met nagellak gaan doen! *schopt zichzelf onder de butt* Het is zonde om zulke pretty natural nails niet te gebruiken voor lakjes en mooie nailarts, het enige jammere is dat er zooo weinig tijd is op dit moment >.<

Maar toch vandaag nog even snel een NOTD post van 1 van mijn nieuwste Catrice LE Zensibility lakjes, 03 Zensible Rose. Een peachy nude met creamy finish. Ik heb alleen de Essence gel base gebruikt en geen topcoat i.v.m. haast :’) *shame on me*

Ik heb trouwens maar 2 lakjes van de collectie meegenomen (deze en de lichtgrijze), de rest sprak me niet zo aan en leek te veel op een aantal lakjes die al in mijn huge stash staan te verstoffen. Nooit gedacht dat ik zo verstandig kon zijn en mijn addiction de baas :D HOOORAY! Nu alleen nog al die blush en highlighter struggles onder controle houden en dan zijn we weer normaal…. soort van….

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “NOTD – Zensible Rose.”

  1. Wat een mooie ! ik heb de rode versie meegenomen , dit kleurtje had ik juist al in overvloed hihi. Je hebt inderdaad mooie nails .

  2. Ik houd wel van zulke subtiele kleurtjes. Moet eerlijk bekennen dat ik de collectie nog niet in real life gezien heb….. Misschien dat ik nog wat ga shoppen :-)

  3. Wauw, mooi kleurtje! Hoe doe jij dat eigenlijk? Gekke vraag, maar ik heb heel veel nagellak maar steeds het geduld niet om een uur lang stil te zitten als het moet drogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//