Video – Make-up Stash Juni 2016.

DSC_3572 copy small

Omdat ik al een paar jaar (ja je leest het goed, jaren, alsin meervoud… shame on me) vragen krijg of ik weer eens een stash video wilde maken… Bij deze <3

Abonneren op mijn nieuwe kanaal femketjeNL is lief en hoog gewaardeerd :D Enjoy!

Ik ga met veel meer regelmaat filmen en posten op mijn nieuwe kanaal. Binnenkort komt er ook een yt related winactie online en laat ik, zodra mijn beauty room helemaal redecorated en af is, een nieuwe beautyroom-tour zien waarbij ik ook mijn work station show. The place where all the magic happens voor foto en video ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Video – Make-up Stash Juni 2016.”

  1. Prachtige collectie! Wat ik me afvroeg: krijg je nooit de neiging om je mono’s bijv. te depotten en in een z-palette te stoppen? Ik zou namelijk totaal het overzicht kwijt zijn van wat ik allemaal heb.

    1. Daar heb ik inderdaad wel eens aan gedacht maar vind al die mono verpakkingen te cute om weg te doen. Het heeft voor mij een bepaalde charme :3

  2. Heel leuk om te zien! Ik vind het altijd best wel cool om in stash video’s producten te zien die ik zelf ook heb, zoals (limited editions van) essence en Catrice, I heart Makeup/Freedom, NYC, W7 enzo :P

    Ga je ook zo’n video van je nagellakstash maken? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//