NOTD – Hippie Flair.

NOTD 9juli2015

Want wie houdt er nu niet van een psychedelische shitload aan nagellak a la watermarble on your nails :D Beetje glitter er bij en femke is happy like a bee!

Gebruikte producten:
– Essence gel top en base coat.
– 5X gekleurde Essence gel nagellakjes.
– Essence glitter (waar de naam van af gesleten is).
– Sally Hansen White Out.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “NOTD – Hippie Flair.”

 1. Echt superr mooii, jij hebt hier echt talent voor !
  Wil je als je tijd hebt even kijken naar de comments bij de blogpost over de beautyblender van Ebay? Ik heb je daar namelijk een vraag gesteld waarbij ik het erg zou waarderen als je hem kunt beantwoorden?

  Dankjee

  1. Thanks!

   Je kunt het beste op ebay zoeken naar beauty blenders, de verkopers wisselen namelijk nog wel eens en dan kun je meteen een kleurtje kiezen voor een lage prijs :)

   1. Sorry dat ik je maar blijf lastigvallen, maar ik heb een paar weken terug pas je reactie gelezen en heb me sindsdien suf gezocht en er onlangs een paar besteld, maar ze zijn allemaal hard! Weet jij misschien nog een goeie listing van een Beautyblender zoals jij had?

    Héél erg bedankt !

    1. Poehh goede vraag, ik gebruik zelf de bb amper nog aangezien ik liever mijn handen en kwasten gebruik voor foundations en concealers op dit moment. Natuurlijk zou je ook altijd the real deal kunnen kopen, afwachten tot er een mooie korting is op verschillende beauty webshops?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//