Get To Know Femketje; 1-15 Juli 2015.

Holy moly, juli is alweer over de helft en het voelt alsof 2015 nog maar net begonnen is! Hoog tijd voor een nieuw persoonlijk GTFK artikel met een lading femketje-proof foto’s ;)

juli1Geweldig mooie avond gehad op het Veerse meer, lekker tot midden in de nacht in het water gehangen en gevaren :3

juli2Shoot preview :D Ben gek op pikzwarte smokey looks op dit moment.

juli3Nail art :D komt binnenkort online!

juli4Lekker en goed eten :D

juli5Kittehs :3

juli6Af en toe heb ik zo’n moment >.<

juli7Midden in de week ook nog ff gezellig met Roy naar een strandje gegaan :)

juli8Natuurlijke looks zijn ook altijd wel mijn ding :) Focus on the lashes!

juli9Deze extravagante look kwam online :3

juli10Ik ben verliefd op mijn nieuwe camera en de manier van shooten :3 Deze look komt binnenkort online!

juli11Amen to that!

juli12Vorige week vrijdag een erg leuke dag gehad, en ook nog ff op de sleepboot van paps gezeten :D Brings back memories!

juli13Haha dit zou een typische femketje uitspraak kunnen zijn :’)

juli14Afgelopen zondag een lekker en gezellige film en freetavond gehad met de ladies!

juli15<3

juli16Gisteren eindelijk weer even met een wat minder draagbare look geknald :D

juli17En wild haar ;)

Hoe gaat deze maand tot nu toe bij jullie? Hier is het vooral veel werken en ook in en om het huis, zaterdag worden er ook nieuwe schuttingen gezet dus toedeloe spaargeld :’) Op dit moment voel ik me lichamelijk wel erg messed up, vanochtend schoot er weer wat gruwelijk mis in mijn ribben en doen die en mijn long weer super veel pijn. Ik MOET rust houden maar met de stomste dingen schiet het er weer terug in. Voor nu lig ik dus mooi plat >.<

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Get To Know Femketje; 1-15 Juli 2015.”

  1. Volgens mij heb ik hier echt al ik een eeuwigheid niet meer gereageerd. Ik was het bloggen een beetje verloren, lol. Die eerste foto is echt prachtig! Hier gaat het wel goed, zondag nieuw vinyl in de slaapkamer, tapijt werkt toch niet zo goed met 3 katten, haha, maar heel de boel staat nu op z’n kop en dat is minder fijn. Ach het is voor een goed doel. :)

    1. Haha ja tapijt en katten is voor de katten gezien wel een goeie match, alleen is het tapijt daar wat minder happy mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//