NOTD 26/11; Thunder & Lightening!

NOTD 26nov2013Weer even een instagram NOTD foto tussendoor :3 Dit zijn voor mij ‘korte’ nagels maar ik kan me voorstellen dat voor anderen dit ontzettend lang is. Ik weet niet of iedereen dit weet, maar ik heb 14 jaar lang nagels gebeten! Dus wie weet ben jij ook een nagelbijter to the max en wil je graag stoppen. Ik ben precies op mijn 14e verjaardag gestopt en mijn nagels zijn nu niet kapot te krijgen. Als ik kan stoppen kan iedereen het!

Gebruikte producten:
– Essence 24/7 base.
– NYC Prince Street.
– Rose Gold flakie #8.
– Max topcoat.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “NOTD 26/11; Thunder & Lightening!”

  1. Ik vind je nagels echt een prachtige lengte nu! Die van mij zijn echt no way zo te krijgen, haha. De flakies zijn echt gorgeous!

  2. Ik heb ook jaren nagel gebeten ik ben echt blij dat mijn nagels al zo lang zijn en dat ik niet meer bijt . Maar mooie nail art heb je gemaakt

  3. ik heb ook tot een jaar of 4 geleden nagels gebeten. kan het me nu niet meer voorstellen. Mooie zo, je nagels…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//