Essence 120 Cookie Love.

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik dit lakje kreeg maar dat maakt het niet minder leuk om het alsnog te reviewen. 120 Cookie love is een klein lakje uit de Essence Colour&Go lijn die altijd lekker betaalbaar is en waarvan de kwaliteit prima is.

DSC_4489 copy120 Cookie Love is een lichtbruine tegen nude aan tint met daarin prachtige kleine shimmer en fijne glittertjes. Het lakje schreeuwt echt najaar maar kan natuurlijk ook gewoon in het voorjaar gedragen worden, mocht je daar zin in hebben. Het lakje doet me inderdaad wel een beetje aan vers gebakken zandkoekjes denken!

DSC_4488 copyDe lak dekt met 2 dikkere of 3 dunne laagjes, bevat 8ml lak en kost maar 1,69 per potje.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Essence 120 Cookie Love.”

  1. Volgens mij.. heb ik deze ook ergens in mijn stash liggen. Hij ziet er leuk uit, dus ik ga hem binnenkort maar eens proberen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//