NOTD 23/9; My Wedding Nails.

20140901_0956411 september was onze dag. Maar omdat ik mijn wedding nagels nog niet eens in een NOTD artikel had laten zien, laat staan foto’s er van had gemaakt met mijn nikon, toch nog even mijn uiteindelijke wedding nails op femketje’s blog vandaag :)

De twee foto’s zijn gemaakt met mijn gsm, dus de kwaliteit is iets anders dan normaal, maar ach, het was een drukke dag ;) De foto hierboven is in het zonnetje gemaakt en zonder flits of andere fratsen. De onderste foto was met mijn daglichtlampen gemaakt toen de nail art midden in de nacht net af was, maar ietsjes bewogen dus een beetje waziger, sorry daarvoor!

20140901_000712Gebruikte producten:
Essence base.
– Essence 189 new york city call (satin).
Catrice Luxury Lacquers 01 it’s showtime.
Catrice Luxury Lacquers 07 stars and stories.
Catrice Million Styles topcoat 08 have an ice day.
– Catrice topcoat.
– Rhinestones.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “NOTD 23/9; My Wedding Nails.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//