NOTD 20/5; Walk Of Glitters.

NOTD 20mei2014Omdat glitters gewoon mooi zijn!

Gebruikte producten:
Essence 24/7 base.
Catrice 05 Walk Of Glitters (LE).
– Catrice topcoat.

PS: Ik krijg de laatste tijd erg vaak de vraag of mijn nagels echt zijn, bij deze hoop ik het voor eens en voor altijd duidelijk te hebben: Ze zijn 100% the real deal! Vandaar dat je de ene week wel eens een NOTD ziet met erg lange nagels, en een paar weken later met een stuk kortere nagels.. Ze zijn dan wel rete sterk bij mij, af en toe moet ik ze inkorten of sneuvelt er wel eens eentje op het werk!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “NOTD 20/5; Walk Of Glitters.”

  1. Ik wist wel dat het je echte nagels waren, omdat ik dat toevallig toen gelezen had bij een artikel, je hebt echt mooie nagels mag je trots op zijn!! Die van mij worden maar niks haha. Het lakje vind ik ook erg mooi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//