Sally Hansen – White Out.

Action is the place to be op dit moment als je op zoek bent naar mooie lakken voor ongeveer 1/10e van de prijs! Vandaag review ik weer een nieuwe beauty van Sally Hansen die ik voor mar 0,99 euro heb gescoord. De normale prijs is 10,99 euro!

DSC_6826

White Out is een perfecte en snel dekkende witte lak, ideaal voor nail art. De lak dekt met 2 laagjes, is goed creamy en heeft een mooie glossy finish zonder topcoat. Zelf vind ik het eigenlijk ook wel gaaf staan, twee handen met fel wit gelakte nagels, lekker fris en zomers.

Ben je nog op zoek naar een goed en snel dekkend wit lakje, ren dan eens naar de action. Voor 0,99 euro een potje van maar liefst 14,7ml…. Goede deal zou ik zeggen!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Sally Hansen – White Out.”

  1. Ik vind witte nagellak de laatste tijd zo mooi! Heb er onlangs 1 gekocht bij de Primark, omdat ik geen goed dekkende kon vinden bij de kruidvat en deze ben ik helaas nooit tegengekomen. Gotta love white nails <3

  2. Deze heb ik ook, heb het alleen nog niet kunnen testen. Nu ik jouw swatches zie ben ik blij dat ik deze heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//