NOTD 12/4; Zebra All The Way!

NOTD 12april2014Sinds ik mijn nieuwe baan heb, heb ik ook een vaste vrije dag. Dus eindelijk weer eens wat tijd om mijn nail art schwung op te pikken wat freehand designs te maken met acrylverf. Zo is ook deze nail art tot stand gekomen in een paar korte minuutjes. Als laatste wat holo glitters over de zwarte strepen en hatseflats, je bent klaar! Voor een eerste keer zebra print uit de losse pols is het lang zo verkeerd niet :3

Gebruikte producten:
– Essence 24/7 base.
– Acrylverf in wit en zwart *gewoon cheap ass van de action*.
– Essence 03 Hello Holo.
– Max topcoat.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “NOTD 12/4; Zebra All The Way!”

  1. Wow! Ik dacht eerst dat het nagelstickers waren die je gebruikt hebt op je nagels! Ziet er héél goed uit!! :D

      1. ;-) dat zie ik inderdaad altijd. ;-) Maar ik bedoel meer dat je de producten dmv een fotootje zou kunnen laten zien? Ik ben namelijk niet bekend met acrylverf en wat voor kwastje(s) je daar dan mee gebruikt. Zo bedoel ik het eigenlijk. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//