O Clock Mirror Horloge!

Laatst kreeg ik een super leuke mail van horloge.com of ik niet een horloge zou willen samenstellen en uitproberen. Natuurlijk zei ik daar geen nee op want voor mijn nieuwe werk zocht ik nog een horloge wat niet al te opvallend was qua kleur.

logo-horloge

o clock 3 o clock

Ik koos daarom een zwart bandje en een ‘mirror’ uurwerkje. Zilverkleurig en echt spiegelend! Het leuke aan dit concept is dat je verschillende bandjes kunt kopen, of juist af en toe een nieuw uurwerkje mocht je zin in wat anders hebben. De bandjes en uurwerkjes zijn los te koop maar je kunt ook kant en klare combinaties kopen. Ook nice is dat je horloge in een cute blikje wordt verpakt en geleverd!

o clock 4

o clock 2Ik heb zelf voor het bandje de maat small gekozen en ik moet zeggen dat dat de meest perfect pasvorm is ever! Ik heb genoeg ruimte over om hem goed over mijn hand te krijgen, en hij is niet te groot zodat het over m’n hele arm heen schuift. Hij zit super comfy en ik merk niet eens dat ik hem om heb na een paar minuutjes, totdat ik er weer eens op kijk hoe laat het nu eigenlijk is. Ook hangt er geen vieze rubberige lucht aan, wat andere rubberen bandjes wel eens kunnen hebben. Een batterijtje voor het horloge zit er al kant en klaar in, het enige wat je moet doen is het horloge ‘aanzetten’ door het draaiknopje van het uurwerk in te drukken.

Ik ben excited! Super leuk concept en voor ieder wat wils!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “O Clock Mirror Horloge!”

  1. Mooi horloge heb je uitgekozen!! Ik heb er ook een, zit alleen nog in t blik.. moet er eerst eens foto’s van nemen.

  2. Ja, die horloges zijn erg leuk! Ik heb er ook eentje; een witte met cijfers en hij kwam ook in een blikje, hoe apart :-) Een tip: horloge.com verkoopt ze niet meer dus ik kwam uit bij Oclockshop.nl Groetjes Petra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//