Nail Mail! Daily-Nail.nl

daily nail mail

Ik kreeg een super leuk nail mail pakketje binnen van de week vanuit Daily-Nail.nl! :D

Er zaten o.a. wat lakjes in, een striper, dottingtool, rhinestones (welke ik ook in make-up looks gebruik), en nog veel meer. Ik ga met deze leuke goodies nog een berg nieuwe nail arts maken dus nog eventjes geduld. In de tussentijd: kijk gerust ff rond op de nagelgroothandel site. Ze verkopen trouwens niet alleen nail art goodies, maar ook een grote selectie aan acryl en gel producten. Voor nu ga ik in ieder geval lekker aan de
“nail-arterij” :D

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Nail Mail! Daily-Nail.nl”

  1. Ahh, wat super tof dat je dat opgestuurd hebt gekregen! Echt awesome. Ik vind ooglooks met rhinestones heel mooi staan, ik ga het zelf ook eens proberen! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//