Bezige Bij.

Het is nu net een maand geleden sinds ik heb besloten het roer om te gooien wat betreft mijn blog en het leek me leuk om een korte life update te geven zo tussendoor nu ik even een momentje tijd heb :3

2

Het bevalt me erg goed om te doen wat ik wil met femketje.nl (veel looks en een shitload minder “verplichte” artikelen). Alleen moet ik zeggen dat ik het soms wel wat lastig vind wanneer ik niet elke dag een post online heb, maar het loslaten begint wel aardig te komen. Niet gek ook dat ik nog steeds de drive heb om dagelijks te bloggen, dat heb ik nou eenmaal ruim 4 jaar lang gedaan, maar soms moet je gewoon wat rustiger aan doen.

Ik kan zeggen dat het wel wat rustiger is geworden qua bloggen, maar werk, rijlessen en life op zichzelf is er alleen maar drukker op geworden. Over 2 weken heb ik 3 weken vakantie, of eigenlijk simpelweg vrij van mijn fulltime baan om mijn rijbewijs te halen, en ik kan niet wachten om gewoon af en toe een dag lekker niks te doen. Ik mis vrije tijd als een malle, en heb zin om weer eens een paar dagen naar mijn ouders te gaan, welke ik serieus heel dit jaar in 2015 nog niet eens gezien heb!! Waar the hell blijft de tijd!?

Maar voordat ik begin door te ramblen over dat ik vaker mijn moeder moet opbellen en daar langs moet gaan, zal ik deze post maar even stoppen ;)

2015 is het jaar van de verandering, en ik ben er vrij hard mee bezig alles te veranderen in positieve zin :3

Maar, how is life treating you at the moment?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Bezige Bij.”

  1. Fijn dat je uitkijkt naar je vrije dagen. Hopelijk haal je je theorie, heb hem volgende week voor de tweede keer :/

  2. Ah succes met je rijbewijs! Je kan het! En eigenlijk zou ik dat ook moeten doen, maar elke dag staat er een uitgebreid artikel online, al schrijf ik het nog snachts.. oeps.

  3. Oeh, heerlijk, 3 weken vrij! Bij de universiteit heb ik, naast zomervakantie, 2 weken vrij per jaar, dus vakantie zou ik ook wel kunnen gebruiken. Succes met je rijbewijs, go get ’em, tiger!

  4. Wel goed van je dat je bezig bent met je rijbewijs en daar je tijd in steekt =D En de tijd gaat ook veeeeel te snel vaak :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//