Nail Art Tutorial: Ombre/Gradient Rainbow Nails.

De video is voor een groot deel nogal overbelicht, sorry daarvoor! Ik ben nog steeds aan het uitzoeken wat de beste plaats in huis is om te filmen wanneer het buiten goed en minder goed weer is ^^ De dag dat ik dit filmpje opnam was het super zonnig, vandaar het massive overbelichte deel >.<

Voor de NOTD van deze nail art, klik HIER!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

31 thoughts on “Nail Art Tutorial: Ombre/Gradient Rainbow Nails.”

 1. Wat een leuke methode is dit, die heb ik nog niet eerder gezien,,zeker iets om een keer te proberen :-). Goede uitleg, fijn filmpje, dank je wel.

 2. heel mooi geworden! Waar koop je zo’n kwastje? ik zoek al een tijdje maar kan ze niet vinden. Ik gebruik normaal een sponsje,maar dan krijg je toch bubbels erin.

  1. Ik heb de mijne gekregen van een collega die het uit duitsland had meegenomen voor me. Maar in setjes nail art kwastjes op ebay e.d. kun je ze super goedkoop krijgen!

 3. Woa, handige techniek! Ik vind het ook een goede spot om te filmen hoor, maar liever overbelicht – wat meevalt! – dan heel donker. Nu kan je het nog goed zien. :D Mooi eindresultaat!

  1. Haha ja dat is ook weer zo XD Het verschilt hier heel erg of het bewolkt is buiten of niet >.< Nog ff uitzoeken wat het beste werkt want de plek zelf is wel ideaal :3

 4. Heb meteen dat kwastje gekocht en gedaan, is aardig gelukt, maar nu is het kwastje helemaal hard.. Ik heb het al met remover schoongemaakt maar dat hielp niet echt.. Weet iemand wat ik hieraan kan doen?

  1. Dat had ik de eerste keer ook, wat bij mij hielp is om het kwastje meteen schoon te maken met remover (of simpelweg met water en wat babyshampoo onder de kraan) wanneer de lak die er op zit nog nat is ^^

 5. Wauw! Leuk! Ziet er niet heel moeilijk uit =) Alleen die nagellak remover van de Action vond ik zo stinken dat ik hem heb weggedaan :-P

 6. Ik heb dit geprobeerd maar als ik met het kwastje erover heen swipe dan plakt die zegmaar, daardoor wilt het niet lukken en ook ga ik een half uur over de nagel heen dan denkt het niet! Ik gebruik witte basis!
  Weet jij hoe dit komt?

  1. het kan zijn dat je lakjes zelf niet dekkend/creamy genoeg zijn en dat daarom de lak niet dekkend te krijgen is. ook is het handig om tussen de laagjes eventjes te wachten, zodat de onderste geswipte laag al wat droger is :) als je dat niet doet dan swipe je steeds de onderste laag weg terwijl je juist een extra laag wilt aanbrengen ^^

   wat plakt er precies? de haartjes van je kwastje aan elkaar als spinnepootjes?

   1. Nou het kwastje plakt aan de witte nagellak zegmaar de basislak!
    En ik heb nu het kwastje schoongemaakt met remover van de action, ik gebruik die altijd, maar het kwastje is nu helemaal hard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//