Catrice 11 Miss Piggy’s BF.

Oh Catrice, wat doe je met me door allemaal zulke pretty nieuwe lakjes in het assortiment te plaatsen! Zo veel nieuwe leuke frisse tinten die ik maar al te graag scoor *zeker met 50% kortingsacties!* en in mijn stash adopteer. Vandaag weer zo’n nieuwer lakje in de review, namelijk 11 Miss Piggy’s BF.

DSC_3562 copy DSC_3563 copy Het kan natuurlijk niet anders dan dat Miss Piggy’s boyfriend groen is, Kermit groen wel te verstaan! Ik was eerst bang dat het een jelly achtige tint was die dus amper dekkend te krijgen is, maar gelukkig was dat niet zo met deze lak. De lak is best creamy en dekt ook aardig snel met twee laagjes. Wat ik wel merk is dat de lak, zodra deze op de nagels zit, wat terugtrekt van de tips af. Let hier dus op bij het lakken en ga naderhand nog met een extra dun laagje over de tips voor een egaal dekkende nagel.

DSC_3571 copy

De lak droogt aardig snel en lakt verder fijn zoals we van Catrice gewent zijn. Zelf heb ik al heel wat loslatende doppen en crappy gesneden kwastjes verhalen gehoord, maar ik heb daar met mijn nieuwe lakjes nog geen last van gehad. Al met al, me likey deze kekke groene en vooral vrolijke tint!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Catrice 11 Miss Piggy’s BF.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//