Miss Sporty – Lip Millionaire Liquid Lipsticks.

Vorige week kreeg ik 3 mooie Miss Sporty producten door de bus gegooid. Het zijn de Lip Millionaire Liquid Lipsticks in de gorgeous en vooral opvallende kleuren Full Peach, Fuchsia Ca$h en Full Red. Lipsticks, daar hou ik wel van, maar of ik net zo goed met een liquid lipstick uit de voeten kan als met een solid lipstick dat lees je hieronder ;)

DSC_8568

DSC_8569De kleuren vond ik sowieso al stunning in de verpakking en de pigmentatie liet niet te wensen over. De applicator werkt ook fijn, al was het eerst even uitproberen hoe deze aanbrachten. Ze geven bij de eerste swipe namelijk best veel product in 1 keer op de lippen af. Eerst even een beetje product van de applicator afhalen in de huls voordat je los gaat met je lipstick.

DSC_8571

Full Peach (de meest linkse) is een knallende koraalroze peachy tint, super creamy en bevat vrijwel geen shimmer. Hij is wat meer roze dan oranje, wat het een kleur maakt die je ook op wat minder zonnige dagen kunt dragen voor net die knallende pop of colour. De houdbaarheid van de lipsticks op je lippen valt me ook redelijk mee. Ze blijven zonder te eten of drinken toch wel zo’n 4 uur goed zitten. Natuurlijk vervagen ze wel met de tijd en wanneer je eet of drinkt, maar voor een budget liquid lipstick vind ik dat toch niet slecht!

20140926_164133

Fuchsia Ca$h (de middelste) is zoals de naam al doet vermoeden een fuchsia kleur, echt hot pink to the max. Lekker creamy en ontzettend goed gepigmenteerd, met een fijne shimmer met blauwe ondertoon in de mix. Ik ben verliefd op felle tinten als deze, zeker bij rustige ooglooks in natuurlijke kleuren of wanneer je alleen een winged eyeliner rockt, is deze kleur amazingly mooi.

20140926_164439

Full Red (de meest rechtse) is een kleur die wat minder rood is dan de naam lijkt te vertellen, maar is wel een ontzettend mooie tint die draagbaar is voor veel gelegenheden. De kleur is zeker wel rood, maar wat zachter en toned down dan een klassieke felle rode lipkleur. Ook deze is lekker creamy, goed gepigmenteerd en bevat een hele fijne subtiele shimmer die je eigenlijk niet op de lippen terug ziet.

20140926_164810(0)

Excuser moi voor de wat wazige (en, afgezien van een laagje mascara, make-uploze) full face gsm foto’s >.< Het was zo ontzettend bewolkt toen ik deze lippies testte en fotografeerde, dat het me niet lukte om de foto’s met mijn nikon te schieten in normaal daglicht zonder flitser! Ik zal ze later nog alle drie in een FOTD voorbij laten komen, voor een duidelijker full face beeld :)

De Lip Millionaire Liquid Lipsticks zijn trouwens gewoon bij de drogist (Etos en DA) te scoren voor 3,99 per stuk.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Miss Sporty – Lip Millionaire Liquid Lipsticks.”

  1. Wauw! Mooi en dat voor zo’n prijsje :)
    Ik heb bij zulke kleurtjes vaak dat de binnenkant vervaagt en de buitenste lijntjes blijven. Beetje het effect van een lipliner. Zo lelijk! Heb je daar bij deze geen last van?

    1. Nee niet echt eigenlijk! Hij droogt wel een beetje in maar niet zo erg als bij een ander soort lipstick of potlood :)

  2. Ziet er zeer goed uit! Deze ga ik van de week maar eens bekijken bij de DA! Ik vind je er trouwens wél erg mooi uit zien op deze foto’s hoor. De bril staat je goed en er is niks mis met je ‘naturelle’ look! ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//