Mijn Bietensap-Reis Begint Vandaag.

Ik heb het helemaal gehad met mijn huid. Maar dan ook echt helemaal.

Een hele tijd geleden heb ik het er al eens over gehad in een video dat mijn huid gewoon schijt heeft aan me en doet wat hij zelf wil. Ik ben overgestapt van anticonceptiepil naar andere anticonceptiepil, van anti acne pil naar andere pil en weer terug tot het punt dat ik nu gestopt ben en lekker aan het ontpillen ben. Lees hier trouwens mijn eerste ontpillen-update van een tijdje terug. Maar mijn huid doesn’t seem to give a shit, wat ik ook doe >.<

bietensap acne femketjeHello naked make-upless face :D

Ik heb al vanalles geprobeerd om die ontstekingen, oftewel mijn duivelse face demons (en die bastards op mijn schouders en rug niet te vergeten) aan te pakken, maar niets lijkt echt meer op langere termijn goed te helpen. Nu ik dit type heb ik ook 4 enorm gezellige “vrienden” die me in mijn gezicht opvallend rood vergezellen en ze zijn pijnlijk als een malle. Ik heb niet echt het idee dat mijn eetpatroon of het feit dat ik af en toe een full face make-up look maak ze veroorzaakt, ook daarin heb ik al vanalles geprobeerd, maar het enige wat ik nog niet geprobeerd heb is dagelijks een glaasje bietensap.

Mijn make-up en verzorgingsroutine pas ik al een paar jaar zo aan dat ik zo min mogelijk make-up draag in het dagelijks leven (normaal gesproken alleen wat mascara en als het echt moet een beetje concealer op wat plekjes), en ik hou me als een strenge officier aan mijn huidverzorging, elke dag.

Vanaf vandaag ga ik sowieso een maand lang kijken wat bietensap voor mijn huid kan doen, zonder iets anders in mijn routines qua make-up, verzorging en andere voeding aan te passen. Ik ben benieuwd en hoop op het beste!

18

Over een week of 2/3 zal ik de eerste update aan jullie doorgeven. Voor nu: Bottoms up met dat glas bietensap!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Mijn Bietensap-Reis Begint Vandaag.”

    1. Oh lol, ik heb net mijn eerste glas op, vind het best lekker XD Maar misschien ligt dat er aan dat ik bietjes over het algemeen wel lekker vind ;)

  1. Veel succes met het bietensap! Ik kan je al veel hoop geven, want bij mijn vriend heeft het echt geholpen. Na jaren pillen, zalfjes en laserbehandelingen was hij begonnen met bietensap drinken. Wonder boven wonder, na een paar weken verdween al die acne.

  2. Interessant, heel veel succes en sterkte! Ik heb hetzelfde probleem en er toevallig ook een artiekl over geplaatst. Ik heb ook grote onderhuidse ontstekingen en soms heel veel kleine gistpuistjes. Maar begin november start ik met behandelingen, dus ben benieuwd :) ik update er ook over! Ik ga je updates volgen, misschien heb ik er ook wat aan! x

  3. Ohw wat naar Femke! Ik weet nog mijn strijd tegen die face demons…bij mij hielp de pil gelijk en die slik tot de dag van vandaag nog steeds! Ik hoop dat het sap gaat helpen. :-)

  4. Super gezond en lekker! Ik hoop dat het helpt. Ik voeg nu kurkuma aan mijn eten toe elke dag om te proberen, heeft een ontstekkingsremmend effect. Benieuwd of het gaat helpen!

  5. Oh jeetje, ik ken het dilemma maar al te goed! Ik denk dat ik dezelfde huid heb als de jouwe. Al vanaf mijn 9de acne en nu nog, ik ben 25 -_-‘ De pil werkt maar een beetje. Ik kan niet echt vaak full make up dragen, want anders heb ik weer een tijd last van acne. Hoe goed ik mijn huid ook reinig. Als die bietensap bij jou werkt, ga ik het misschien ook wel proberen =) Veel succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//