FOTD 29/9; My Wedding Make-up!

DSC_8429 copy cropped smallIk heb best veel vragen op twitter, facebook en instagram gehad over wat ik allemaal gebruikt heb voor mijn wedding make-up look, welke ik op onze speciale dag afgelopen 1 september droeg. Bij deze dus een antwoord op al die vragen!

Het was een voor mijn doen erg draagbare look. Nude tinten maar wel met mijn altijd even scherpe statement zwarte winged liner :D Een trouwlook hoeft niet altijd basic en saai te zijn, maar omdat mijn jurkje die dag al best opvallend was met felle tinten, hield ik mijn make-up vrij basic.

DSC_8436 copy cropped small

Gebruikte producten:
Max Factor face finity foundation.
NYX concealer.
Essence eyeshadow base.
Naked 3 palette.
ELF browgel.
Essence liquid liner.
Rimmel sexy curves mascara.
NYC mascara.
Essence metal glam LE highlighter.
ELF blush+bronzer duo.
Essence class of 2013 LE translucent setting powder.
Essence lippotlood in 01 soft rose.

DSC_8435 copy cropped small

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “FOTD 29/9; My Wedding Make-up!”

  1. De ideale wedding-look! Ik zou ook voor een wing gaan met nude oogschaduw, dus wat mij betreft perfect :)

  2. Mooie natuurlijke look! Die wing maakt het helemaal af, vindt het nog altijd moeilijk om hem zo mooi te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//