Klein Fashion Shoplogje!

Ik ben zo ontzettend nodig toe aan een nieuwe garderobe dat het niet leuk meer is. Ook ben ik vrij kieskeurig wat betreft herfstkleding of kleding in het algemeen, dat het vaak een struggle is om te vinden wat ik echt leuk vind. Zo was ik afgelopen vrijdag in Middelburg op zoek naar peplum tops, maar nergens vond ik er 1 die ik mooi vond staan of die perfect pastte. Alle maten worden steeds groter en zelfs een XS’je zat te ruim. WTH is up with these sizes guys?! Normaal heb ik altijd een S’je, die zitten prima en no big deal, maar nu zitten de kleinste maatjes ineens enorm wijd… weird! Gelukkig heb ik nog wel wat andere dingetjes kunnen scoren bij C&A, van Haren en Vila.

20140926_154221

Bij C&A scoorde ik een roodpaarsig vest (zonder sluitingen btw) voor 19,90 en een shirt in de sale voor zo’n 4 euro. Ik vind ze samen echt heel leuk en dit gaat zeker weten een veel gedragen match worden deze herfst.

20140926_154249Bij van Haren kocht ik fijne loafers, lekker easy breazy en vind het faux reptielen leer printje wel erg leuk. Ze waren 19,90 euro en zitten met maatje 38 als gegoten :)

20140926_154407Ik was eigenlijk op zoek naar een leuke verjaardagsoutfit, vandaar de zoektocht naar peplum tops, maar kwam nog wel dit leuke basic shirt tegen bij Vila in de sale voor 16,95. Normaal gesproken hanteer ik een regel van niet meer dan 10 euro voor een shirt, maar deze schreeuwde mijn naam en is lekker basic. Draagbaar voor een feestje met mijn spiked/studded biker jack, of gewoon basic met een vestje naar het werk.

Verder bestelde ik dan maar heel teleurgesteld 3 peplum tops online bij H&M, deze krijg ik volgende week ergens binnen. Fingers crossed dat deze goed passen!

Ik ben in ieder geval alweer ietsjes dichterbij een nieuwe garderobe ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Klein Fashion Shoplogje!”

  1. Wat matchen dat shirt en vest leuk bij elkaar zeg! En die schoenen vind ik ook gaaf. Ik wilde nog zoiets kopen maar vind de meeste exemplaren te duur omdat ik verwacht het toch niet mega veel te dragen. Ik wist niet dat van Haren ze ook verkoopt :) Leuk!

  2. wat jammer dat je niet helemaal geslaagd bent. Ik heb een paar peplumtops van de h&m en die zitten mij (ook maat S) prima. Hoop dat dat voor jou ook geldt.

  3. Wat een super leuke items zeg! Ik ben gek op slip ons en ik wil ook echt nog zo’n vest hebben. Dat shirt is trouwens ook geweldig, die moet ik eigenlijk wel hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//