Look – New Glasses!

DSC_1131 copy small

Ik dacht, laat ik er meteen maar een hele fotd/look post van maken dan ook, nu ik mijn nieuwe bril op m’n snuffert heb ;) Ben echt in love met m’n bril, de kleurencombinatie schreeuwt echt mijn naam en het was liefde op het eerste gezicht toen ik ‘m probeerde bij de Hans Anders ruim een week geleden <3 Benieuwd naar de bril die ik afgelopen jaar heb gedragen, klik dan hier!

DSC_1156 copy small DSC_1176 copy small

Gebruikte producten:
Essence highlighter.
BIC oogpotlood.
Essence mascara.
W7 browpencil.
ELF concealer.
Essence setting powder.

DSC_1170 copy small

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Look – New Glasses!”

    1. Dankjewel :D Vond het wel een goed idee, zo kun je ook met veel make-up kleurtjes looks maken als brildrager, zonder dat het clasht met je bril zelf :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//