Random Rambles.

Ola lieve lezers!

Soms heb je gewoon even geen inspiratie, zin of puf om uitgebreid te bloggen. Dat heb ik vandaag dus ook. Vandaar dat ik gewoon even een random rambles artikel type waarin ik vertel wat er in me op komt, wat me bezighoudt en de hele rambam.

years

Sinds vorige week dinsdag is Roy dus voor ruim een week naar de VS. Het is een soort werk-vakantie samen met een vriend welke tegelijktijd zijn zakenpartner is. Ik krijg best veel vragen op IG en FB waarom ik zelf niet mee ben gegaan en het antwoord is heel simpel: 1. Ik kon sowieso op korte termijn geen vrij krijgen van mijn werk; 2. Het is best wel een mannen werkvakantie dus ik had ook geen zin om daar tussen te zitten :’) ; 3. Het is soms even goed om van elkaar weg te zijn. Dan waardeer je de ander des te meer zodra je weer samen bent, and that’s a good thing.

Ik mis hem wel echt enorm veel. Het is volgens mij al ruim 8 jaar geleden dat we langer dan 3 dagen weg van elkaar waren, dus dit is ineens met ruim 1 week pretty damn long. Nog maar 3 dagen en dan is hij er weer :) Het lieve is dat hij echt een zoektocht heeft gedaan in New York naar het Vice 4 palette voor mij, maar overal moest het besteld worden.. Toch heeft hij voor mij het UD electric palette kunnen scoren, met 10 gorgeous neon tinten, en gaat hij alsnog het UD Vice 4 palette en het xx Vice ltd Reloaded palette voor me bestellen :D Yaaaaaay! Perfect husband represent ;)

Maar het is weird om alleen thuis te zijn. Nu ben ik best wel gewend om alleen te zijn omdat hij veel werkt, maar dit is toch anders. Het voelt ook alsof hij elk moment kan binnen stappen terwijl ik weet dat hij gewoon aan de andere kant van de wereld zit. Wel heb ik afgelopen week mijn woonkamer compleet kunnen aanpakken, oude meubels er uit en gewoon alles ff lekker van zijn plaats gehaald en opgeruimd, zonder dan manlief in de weg liep.

Ik hoop voor nu maar gewoon dat de komende 3 dagen gauw voorbij zijn en ik hem weer lekker dichtbij me heb. Hoog tijd om ‘m plat te knuffelen!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Random Rambles.”

  1. Ik kan nog een nummer 4 voor je bedenken! :P Anders moet je je katten zoveel missen!! Maar wel tof dat hij make up shopt voor jou. En voor je het weet, is ie weer terug ;-)

  2. Wat leuk dat hij dat palette voor je meeneemt! Kan me heel goed voorstellen dat je ‘m mist en ook niet gek dat je niet mee bent gegaan. Nog een paar dagen en dan kan je ‘m weer knuffelen!

  3. Je mag van geluk spreken Fem! Geniet gewoon van je extra free time and me time. Een long-distance relatie, da’s pas elkaar missen,bijna continu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//