Look – Flaws Are Beautiful.

DSC_3701 copy small

Zo nu en dan draag ik een wat meer zwaardere make-up look naar mijn werk… on the eyes that is, want nog steeds draag ik naar mijn werk en in daily life geen gezichtsproducten zoals foundation, concealer en andere bedekkende poeders. Deze look is daarom ook even snel in 10 minuutjes gemaakt en geschoten voordat ik moest werken afgelopen maandag.

Ik vind het belangrijk om ook op mijn blog, ondanks dat ik echt de lord prais voor alle mooie make-upjes die er op de wereld zijn, aandacht te schenken aan zelfwaardering en simpelweg blij zijn met wie en hoe je bent, innerlijk en uiterlijk. Kijk, ik heb best wat skin-issues gehad met (volwassen)acne, eczeem en de hele rambam, maar dat betekend niet dat je jezelf achter een masker van make-up hoeft te verschuilen voor wie dan ook. Vandaar een look waarbij echt alleen de ogen gedaan zijn, niet eens de wenkbrauwen want ik was te lui ;’) En ja, ik heb ook rimpeltjes, poriën, littekentjes en roodheden. Who cares, we are all human!

Gewoon een look zoals je mij in real life tegen kunt komen, lekker mezelf met een kekke ooglook of misschien wel helemaal geen flintertje makeup op de huid. Baby i was born this way! Einde van mijn ramle partij: Wees blij in je eigen huid, hoe deze er ook uit mag zien. Gebruik makeup om er zelf blij van te worden, en niet omdat anderen zeggen dat het MOET. Niks moet en alles mag, dat is waarom ik zo’n weirdo ben om met alleen een ooglook rockend het leven door te gaan ;)

DSC_3708 copy small

DSC_3705 copy small

Gebruikte producten:
Essence base.
– MUA heaven & earth palette.
UD Vice XX reloaded palette.
Essence mascara.
– Essence liquid liner.
Essence lip oil.

DSC_3706 copy small

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Look – Flaws Are Beautiful.”

  1. Mooie ooglook! En ook zonder verdere makeup vind ik je huid mooi! Blij zijn met jezelf is ook heel belangrijk. Word je ook veel gelukkiger van.

  2. Prachtig. Ja ik vind het ook. Niet altijd heb ik zin in het hele gedoe, ja ik vind het soms gedoe. En zonder vind ik mijzelf af en toe ook best om aan te zien.
    Bij jou viel het mij niet eens op, pas toen ik het las. Compliment!

  3. Zo herkenbaar! Ik doe in het dagelijks leven ook alleen maar een ooglook, ik vind foundation (en al die andere zooi) maar teveel werk. En inderdaad, wees blij met je huid :D
    Maar over je ooglook: is weer geweldig! Mooie overgang van de kleuren ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//