Essence – Lights Of Orient Nail Polishes!

DSC_3736

Zoals jullie gisteren al konden zien in mijn shoplog video heb ik o.a. deze 4 pretty lakjes gescoord uit de nieuwe Essence limited edtion Lights Of Orient. Benieuwd naar swatches en de hele rambam, lees dan snel verder!

DSC_3765Als eerste een pretty metallic gouden tint met koele ondertoon die perfect dekkend is met 2 laagjes. Hij heet Golden Gate To Orient. Lakjes als deze stempelen trouwens wel erg fijn, dus keep that in mind ;)

DSC_3767The Sultan’s Daughter is een ultra femke-proof lakje, ik hou van zulk soort rozy pastel tinten. Ook deze dekt met 2 laagjes en heeft geen shimmer. Hij heeft een mooie creamy finish en lakt lekker vlotjes.

DSC_3768Princess Jasmines Choice is weer een heel ander slag lak, een creamy bordeaux paars met daarin een metallic achtige paarse shimmer. Deze dekt met 2 a 3 dunne laagjes maar droogt wel lekker snel.

DSC_3769De laatste lak heeft de naam Belly Dancing Queen. Deze heeft een rood paarsige tint, lekker creamy en zonder shimmer of andere fratsen. De lak dekt met 2 laagjes.

De lakjes bevatten 11ml lak per stuk en kosten €1,99.- Ik ben aardig enthousiast over deze collectie, en zeker over deze lakjes. Het was lang geleden sinds ik voor het laatst echt een nagellak artikel gemaakt had, ik moet het echt weer eens vaker doen! :D

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Essence – Lights Of Orient Nail Polishes!”

  1. Mooie collectie ik heb ze inderdaad al wel veel op social media voorbij zien komen. Ik wil ook even nog kijken voor deze nieuwe LE lijn. Vooral Belly Dancing Queen vind ik mooi.

  2. Oef ik loop achter, ik heb deze collectie nog niet gezien :’)
    Het zijn mooie lakjes, ik vind vooral ‘Golden Gate To Orient’ en ‘Princess Jasmines Choice’ het mooiste (duh, metallic & shimmer <3)

  3. Mooie kleuren! Had ze in de winkel niet meegenomen omdat de kleuren er in de potjes niet zo geweldig uit zagen, maar op je nagels is het toch wel een verschil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//