Look – Burnt Orange

dsc_4644-copy-small

Het komt niet vaak voor dat jullie mij met krullen zien, maar laatst had ik zomaar zin om mijn haar even goed in de krul te zetten. Daarnaast maakte ik ook nog even deze burnt orange look met het Chocolate Vice palette <3

dsc_4639-copy-smalldsc_4650-copy-small

Voor de look gebruikte ik mijn basic items zoals de essence setting powder, catrice concealer en mascara, het NYX highlight en contour palette, en het essence wenkbrauw potloodje en liquid liner. Voor de ogen pakte ik voor de aller eerste keer het I Heart Makeup Chocolate Vice palette er bij en op de lippen de Lime Crime liquid lipstick in de kleur Squash.

dsc_4640-copy-small-chocolate-vice


Hi guys and dolls! For today’s look I made a burnt orange makeup with the Chocolate Vice palette by I Heart Makeup. It’s a pretty simple look and I used lots of my regular fave products, but I still really liked to outcome <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Look – Burnt Orange”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//