Essence Midnight Masquerade – Mono Eyeshadows.

dsc_4652-essence-midnight-masquerade

Ik denk dat ik verliefd ben geworden op de nieuwe Essence Midnight Masquerade mono oogschaduws. Maar liefst 3 prachtige tinten die stuk voor stuk instant favoriet zijn geworden hier in huize femketje. Benieuwd naar mijn mening en foto’s, lees dan snel verder ;)

Ik kan eigenlijk ontzettend kort zijn over deze mono’s: ze zijn gewoon geweldig mooi voor deze tijd van het jaar en ideaal om er een vampy halloween look mee te maken!

dsc_4657-essence-masquerade

01 Keep Your Midnight Secret is denk ik wel mijn favoriet van de 3, maar ik ben nu eenmaal een sucker for blue eyeshadows :D Een zwarte ondertoon met daarin een enorm mooi pgiment van donkerblauw. 02 Spooktacular Night heeft een iets minder zwarte basiskleur maar is een mooie chocolade bruin tint met daarin koper en gouden shimmer. De laatste paarse tint is 03 Witching You Were Here heeft weer wel die zwarte basis met daar in donkerpaars pigment.

Alle tinten hebben een foil achtige finish, wat ikzelf er mooi vind maar wat soms wel wat lastig egaal aan te brengen kan zijn. Zelf raad ik aan om de oogschaduws echt op de ogen te pressen en “padden”, of om ze eventueel nat te gebruiken voor het meest intense effect.Β De oogschaduws hebben me serieus maar 2,89 per stuk gekost, goeie deal dacht ik zo! Helaas heb ik naast de swatches nog geen tijd gehad om nog meer met de oogschaduws te spelen. Ik denk dat ik aankomende week nog even een look ga maken en schieten, want deze kleuren zijn dat zeker meer dan waard.


Hi guys and dolls! I’ve been falling in love pretty quickly with these new Essence Midnight Masquerade mono eyeshadows. All 2 of them are really dark but full of pigment which gives a foil effect on the lids. I would suggest to use them wet or to really pad them on to get the full effect of the gorgeous shades! What is your favourite colour?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Essence Midnight Masquerade – Mono Eyeshadows.”

  1. Oewh ze zijn wel erg gaaf, vooral de 03 Witching You Were Here! Ik heb van de collectie (tot nu toe) alleen nog maar een nagellak gekocht, ondanks dat ik geen nieuwe Essence nagellak meer wilde kopen. Maar al die glitters erin… ^^

    1. Haha jaaaa dat had ik dus ook :D Ik stond voor dat schap van “nee Femke, AFBLIJVEN!” en toen nam ik het alsnog mee XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//