Lime Crime Velvetines Liquid Lipsticks *Perfect Budgetproof Dupes!*

DSC_1769

Ik ben een echte koopjes jager maar ik hou wel van mooie producten die longlasting zijn en nog eens vriendelijk naar mijn portemonnee lachen. Zo snuffel ik vaak ook rond op buyincoins.com, waar ik eerder al heel wat mooie perfecte dupes van verschillende merken en producten heb gescoord voor een prikkie. Bijvoorbeeld een aantal real techniques kwasten, maar ook wat naked UD items. Vandaag review ik 6 kleuren wat perfecte dupes en knock offs zijn van de Lime Crime Velvetines liquid lipsticks. Ik kan alvast verklappen dat ze echt bijna niet te onderscheiden zijn van the real deal!

Benieuwd naar mijn ervaringen, mening en swatches, lees dan snel verder ;D

DSC_1748 copy small

DSC_1772

Zoals je al kunt zien aan de swatches op mijn arm: ze zijn knallend en GORGEOUS!

DSC_1776De echte Lime Crime Velvetines kosten zo rond de $20 per stuk. Zelf heb ik deze mooierds voor nog geen $2 per stuk gekocht. Dikke SCORE! De verpakkingen zijn bijna identiek aan de real ones, de dop is iets korter maar voor de rest is alles precies hetzelfde. Ook de ingrediënten e.d. zijn vrijwel hetzelfde, en ze hebben zelfs dezelfde rozengeur zoals die van Lime Crime ook hebben. Hieronder alle 6 de lipswatches van de kleuren die ik scoorde: Shroom, Suedeberry, Pink Velvet, Rave, Utopia en Pansy.

DSC_1777Shroom is een warme bruinige tint, iets waar je echt van moet houden. Het geeft een look een ietwat grungy 90’s gevoel. Deze liquid lipstick droogde het snelst op van allemaal en ik had maar 1 laagje nodig voor een dekkend resultaat.

DSC_1753Suedeberry is een knaloranje tint, perfect voor Koningsdag if you ask me! Deze heeft ongeveer 2 laagjes nodig om hem perfect egaal te krijgen.

DSC_1783Oeff, Pink Velvet is echt een drop dead gorgeous knallende fuchsia tint. 2 dunne laagjes en hij is perfect.

DSC_1784Rave is een hele koele paars/roze tint, lekker neon-ish en kan elke look een knallende pop of colour geven. Deze had maar 1 laagje nodig!

DSC_1787Utopia is een medium paarse tint, deze had 2 dunne laagjes nodig maar werkte voor een paarse lippie erg fijn en makkelijk.

DSC_1789Pansy was een lastig geval, deze leek ik maar niet fijn egaal te krijgen, 3 laagjes had ik nodig voor deze, en zoals je wel kunt zien “bloedt” hij een beetje bij de liprand. Wellicht werkt hij makkelijker wanneer je eerst een zelfde kleur lipliner gebruikt. Los van dat is het wel echt een stunning vampy paarse tint.

Ik kan niet anders dan super excited zijn over deze Lime Crime knockoff/dupes want ze zijn echt amazingly fijn. Misschien ga ik er later nog een paar van scoren op buyincoins.com, want voor de prijs van $1,89 kan ik ze echt niet laten liggen. Ze zijn gepigmenteerd like a motherfucker en blijven echt forever op je lippen zitten, ook als je eet en drinkt. Deze liquid lipsticks drogen je lippen wel ietsjes uit, maar een laagje lipbalm lost dat naderhand zo weer op :)

x femketje.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Lime Crime Velvetines Liquid Lipsticks *Perfect Budgetproof Dupes!*”

 1. O mijn god! I NEED THESE! Heb je misschien link van artikel/verkoper/item beschrijving/naam????

  Alvast bedankt!
  Groetjes!

   1. Heb je echt geen linkje naar een verkoper? Als ik op de site zoek kan ik ze niet vinden :-(

     1. oooh top thanks! Sorry, dacht dat het een soort ebay/aliexpress was ;-) vandaar dat ik vroeg naar de verkoper, haha!

 2. Omg…. Ik ben al fan van Lime Crime… En koop woede.. :P Ik heb ook een paar dupes gevonden van de week op eBay. Van Lime Crime een oog palette en van The Balm ook een nepperd :-P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//